Sidwell, Doyle, Cissé og Kightly

Hele fire nye spillere er de seneste par døgn rapporteret på vej til The Whites, men der bliver kamp til stregen!

Steve Sidwell, Chelsea – Den engelske midtbaneslider har ikke fået meget spilletid hos naboerne fra Chelski, og har nu fået lov til at søge nye græsgange. En udmærket midtbaneslider, der dog ikke nyder stor popularitet i England pga. en eftersigende dårlig attitude. Men ikke desto mindre kunne det være bølgebryderen vi leder efter på en defensiv midtbane, der mangler lidt saft og kraft! Det er klart til vores fordel, at Sidwell bor i London, og at han derfor måske er mere tilbøjelig til at skifte til et andet Londonhold, hvis han har fundet sig til rette i hovedstaden. Desværre er naboerne fra Hammers dog også interesserede, hvilket kan gøre det lidt mere kompliceret…

Kevin Doyle, Reading – En af Sidwells tidligere kollegaer i Reading bliver også kædet sammen med The Cottagers. En målfarlig venstrewing, som vi har søgt efter på det seneste, og en klar forstærkning til den skrantende venstrekant, hvor bl.a. Clint Dempsey er blevet afprøvet uden den store succes. Villa og Wigan skulle også være interesseret, men Fulham skulle eftersigende være blandt favoritterne til at skaffe irerens underskrift.

Djibril Cissé, Marseille – Efter et noget mislykkedes ophold i Liverpool i årene 2004-2007, kan Cissé være på vej til et comeback i Premier League. Valencia skulle også være interesseret, men med en walisisk kone foretrækker Cissé det engelske som sin næste destination. Dog er konkurrencen her hårdere end ved noget andet transfermål indtil videre. Manchester City, Blackburn, West Ham, Tottenham, Portsmouth og Wigan skulle alle have fingrene ude efter den afblegede franskmand. Skulle eftersigende være en doven satan og lidt af en primadonna, men jeg har da set ham i aktion nogle gange, og han kunne være lidt af et scoop i Fulhams frontkæde..

Michael Kightly, Wolverhampton – Indtil for en sæson siden løb Michael Kightly rundt I Grays United, men skiftede før denne sæson til Wolverhampton, hvor han har været et kæmpehit og bl.a. har fået debut på det engelske U21-landshold. Den unge wing, blev i sin tid kaldt “Non-leagues Ryan Giggs”, og skulle være på ønskesedlen hos en del klubber. Helt sikkert en mand at holde øje med, og lad os håbe på, at han tager turen til det sydvestlige London.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s