Endnu En EM-spiller Til Fulham?

Josip Simunic’s skifte til Fulham skulle falde på plads, når engang kroaten vender tilbage fra ferie. Han udtalte efter EM, at Fulham var en “huge club”, hvilket måske er en smule i overkanten!! Men det kan da kun tale for, at Simunic kun er bagateller væk fra Craven Cottage.

En anden EM-spiller, der måske er på vej, kunne være tjekkiske Vaclav Sverkos, der scorede det afgørende mål for Tjekkiet i første gruppekamp mod Schweiz. Den 24-årige tjekkiske angriber var nok en smule forundret, da han ikke fik flere kampe ved EM efter hans mål mod schweizerne, men det var stadig nok til, at Roy Hodgson fik øjnene op for den unge angriber. Et bud på 5 millioner pund skulle være nok til at lokke Sverkos væk fra Banik Ostrava, rapporterer de engelske medier, men mon ikke det er nærmere de 3 millioner, da 5 virker en smule dyrt..

En spiller, der ikke kom med til EM grundet elendige præstationer af Irland, er Steve Finnan, som har bebudet, at han vil kæmpe for sin plads i Liverpool….! Finnan var fast mand de første mange sæsoner i Pool, men i den netop overståede sæson, var han for det meste degraderet til bænkevarmer… Rygter sendte den tidligere Fulham-mand tilbage til Craven Cottage, men medmindre defensivens mester, Rafa Benitez, tvinger ham ud af klubben, ser et skifte usandsynligt ud…

In other news, skulle vores tidligere amerikanske venstreback Carlos Bocanegra, have skrevet under på en 3-årig kontrakt med franske Rennes. Jeg ønsker den solide Bocanegra alt muligt held og lykke med hans franske eventyr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s