Angribere!

Da Roy Hodgson for nylig udtalte, at han stadig var på udkig efter en angriber, var det gode nyheder for The Fulham Faithfull…

Og i dag blev vi så sat i forbindelse med hele fire af slagsen plus en offensiv midtbanemand.

Det første navn på rygtebørsen er en velkendt herre på Craven Cottage, hvor han fra 2000 til 2004 scorede 53 mål i den hvide trøje.. Manden, jeg taler om, er naturligvis Manchester Uniteds Louis Saha, som har oplevet skadesplagede fire år hos The Red Devils.

Saha blev ikke just populær for hans skifte til United efter at have udløst en del ballade ved stædigt at insistere på et skifte. Men mon ikke vi alle kan tilgive ham, hvis han skifter tilbage til The Cottagers, og banker en masse kasser ind. Saha er trods alt kun stadig 29 år, og hvis hans skrøbelige bentøj holder, er han garant for en masse mål.

Ivorianeren Aruna Dindane er angriber nummer to, der måske kan blive fremtidig fanfavorit på Craven Cottage. Den lynhurtige Dindane har haft et par succesfulde sæsoner hos Lens siden sit skifte fra belgiske Anderlecht, og kan være en ideel makker til hovedstødsstærke Bobby Zamora.

Tredje mand i vælten er igen, igen Andy Johnson. Et skifte virkede ellers dødt efter Zamoras entré hos The Cottagers, men medierne rapporterer igen, at Johnson havner enten hos Fulham eller Wigan denne sommer. Dog synes prisen at være lige i overkanten, da Everton eftersigende forlanger 10,5 millioner pund!

Sidste rygte er desværre allerede faldet til jorden, da spanske Fernando Llorente har indrømmet, at Bilbao fik et tilbud på ham fra Fulham, men at der ikke rigtigt skete mere…  Llorente er ellers en ganske god boksangriber, men med Zamoras skifte til Fulham vil det da også være overraskende, hvis den tårnhøje spanier bliver Fulham-spiller..

Levantes midtbanespiller Mustapha Riga er også periferert rygtet til Fulham, da han i øjeblikket er i gang med at forhandle sig ud af sin kontrakt grundet manglende løn. Dog skulle en hel del engelske Premier League klubber (Bolton, Middlesbrough, West Brom, Hull og Sunderland) også være interesserede, så det kan eventuelt blive svært at lokke den tidligere hollandske U21-landsholdsspiller til Londons sydvestkvarter.

Der er stadig gang i rygtemøllen og en lille måned til, at en spændende sæson skydes i gang! Its gonna be great!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s