Davis Forbliver En Cottager

Det ser ud til Steven Davis forbliver på The Cottage i hvert fald en halvsæson endnu, da Rangers’ Walter Smith har opgivet at hente ham til Ibrox.

Jeg har personligt noget blandede følelser i forbindelse med dette, da Steven Davis ikke just leverede pragtpræstationer i sin tid hos Fulham. Men på den anden side er han et ganske stort talent, og det kunne jo være Roy Hodgsons motivator-evner kan gavne Davis’ videre karriereforløb..

Det er også et plus, at vi har endnu en midtbanemand til at kæmpe om de centrale pladser, hvor vi efterhånden er godt dækket ind med 7-8 spillere om buddet.

Men transfervinduet er selvfølgelig ikke lukket endnu, og der kan komme andre klubber og lægge en pose penge på bordet for Davis, men indtil da regner jeg med ham i den kommende sæson.

Ashton siger farvel

Mens Davis forbliver hos Fulham, siger en anden spiller farvel, da Nathan Ashton skifter til “mægtige” Wycombe, hvilket ikke er det store tab for Roy Hodgson. Ashton fik kun en enkelt sæson hos The Cottagers, hvor det lykkedes ham at kæmpe sig ind i startelleveren en enkelt gang. Jeg ønsker Ashton held og lykke med hans fremtidige karriere.

McBride til Chicago

En legende, der ikke er at finde på Craven Cottage mere, er Brian McBride, som endelig fik fuldført sit skifte til Chicago, hvor han skal spille for lokale Chicago Fire. Skiftet var en smule kompliceret fordi Toronto FC ejede McBrides spillerettigheder i det amerikanske. Men en aftale blev sat i stand af de to klubber, så McBride, der er fra Chicago området, kunne drage tilbage til hjemstavnen.

Men inden han skifter London ud med Chicago, skal McBride overraskende repræsentere sit land til de Olympiske Lege, hvilket formodentlig gør ham til turneringens ældste spiller. Jeg vil fortsat følge McBrides resterende tid i fodbold-gamet, og ser frem til et gensyn under OL.

Som en lille fodnote har vi i øjeblikket den schweiziske landsholdskeeper Pascal Zuberbühler på prøve under vores venskabskampe i østen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s