Her & Der

Lige en lille news update med friske nyheder lige fra en gammel publikumsfavorits skifte til en rival til en kontrakforlængelse med en nuværende publikumsfavorit..

Steeeeeeeeed til Sunderland

Gode gamle Steed Malbranque har efter et par sæsoner hos Spurs skiftet London ud med det nordøstlige England og Roy Keanes Sunderland…

Mange Fulham-tilhængere har ikke tilgivet Steeeeeeed for at forlange alt for mange penge tilbage i hans Fulham tid, men jeg så nu gerne, at han, i stedet for at tage til Sunderland, vendte hjem til Craven Cottage.

Malbranque var elsket i sin tid på The Cottage for sine vævre driblinger, sit arbejdspensum og en hel del mål indtil det bitre brud i 2006.

Scharner er et no-go!

I Wigan løber en østrigsk jernmand rundt i form af Paul Scharner, og han har i lang tid været på vej til Craven Cottage på rygtebasis.

Men nu har østrigeren, som ikke var med til EM grundet stridigheder med det østrigske fodboldforbund, skrevet under på en ny kontrakt med de stribede fra det nordvestlige England.

Derfor må Roy Hodgson nu på jagt efter andre mål..

Keeper-mania

Et nyt rygte går på, at vi skulle være interesserede i endnu en keeper i form af Sead Ramovic fra norske Tromsø.

Den bosniske landsholdsspiller skulle eftersigende være meget interesseret i et skifte til Fulham, og et eventuelt skifte for Ramovic ligner slutningen på Antti Niemis karriere hos The Cottagers.

Ny kontrakt til Bullard

Efter Wigan udråbte Jimmy Bullard som et fremtidigt transfermål, har Fulham været hurtigt ude, og er nu igang med at forhandle kontrakt med den populære englænder.

Bullard skulle finde interessen fra Wigan meget flatterende, men ser ud til at være klar til at sætte hans John Hancock på en ny Fulham-kontrakt, hvilket jo er ganske glædeligt.

Det var alt, denne onsdag bød på! 16 dage igen til fo’boll i absolut verdensklasse, og indtil da må vi jo nøjes med Suppen!

Reklamer

2 tanker om "Her & Der"

  1. Så er man tilbage efter to uger i Portugal og en uge i jylland :b Håber virkelig at vi får fingre i Andy Johnson, selvom 12 millioner pund måske er en smule i overkanten. Der mange ifølge bold.dk kun lægetjekket får at en aftale er på plads, hvilket jo er herligt. Jeg synes Fulham sender et signal om ambitioner, da manden jo trods alt er en af de måske 10-15 bedste angribere med engelsk pas, og har flere landskampe på cv’et. Købene af Paintsil og Zamora er vel meget fornuftige, dog mener jeg de begge er en slags lottokuponer, da ingen af dem har været fast mand på et premier league-mandskab endnu, men tror på begge to kan blive succeser. Hvis indkøbet af Andy Johnson falder på plads er det eneste vi mangler en central forsvarer, hvor vi trænger til en klassespiller ved siden af Hangeland. Læste i en engelsk avis at vi sammen med Newcastle havde Carlos Cuellar fra Rangers i kikkerten, hvilket kunne være helt super, men tror dog ikke det er særligt realistisk. Avisen mente at Steven Davis og en 2-3 millioner pund var nok, men tror ikke Cuellar selv har interesse i Fulham, desværre.

  2. To uger i Portugal lyder sgu lækkert! En uge i Jylland lyder knapt så lækkert, men nu har jeg jo også boet her i 25 år;) Jeg troede lige, at jeg havde skræmt den eneste anden danske Fulham-fan væk:)

    Andy Johnson skiftet ser pludseligt en smule tvivlsomt ud, da en gammel skade er dukket frem til lægeundersøgelsen.. Men jeg er også enig i, at han kan blive en ganske stor succes i Fulham, selvom han det seneste år har været ramt af en formnedgang.. Mon ikke han bare trænger til lidt luftforandring. Der er dog ingen grund til at løbe en risiko, hvis Johnson har skrøbelige ben.. Vi giver trods alt en sum i Steve Marlet-klassen (Dog med en større succes på sigt forhåbentlig)… Men vi har jo Mario Gomez i kikkerten hører jeg fra (u)pålidelige kilder! Kunne også godt tænke mig en Nikola Zigic fra Valencia, da han skulle være meget interesseret i et skifte til Premier League..

    Den centrale forsvarsplads er røget lidt i baggrunden på det seneste, men Carlos Cuellar kunne være “pure class”.. Han er jo en klippe i Rangers’ forsvar, og overstrålede alle andre Rangers-spillere i deres vej mod UEFA-cup finalen sidste sæson. Newcastle kan sikkert give ham mere i løn, men spanske spillere plejer ikke just at slå til i det nordøstlige (Jose Enrique, Luque, Marcelino), og vi er trods alt placeret i hovedstaden, hvilket også kan være lokkende for spanieren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s