Birmingham – Fulham: 1-1

De blå fra Birmingham tog i søndags mod Fulham i en venskabskamp på St. Andrews som optakt til den nye sæson.

Fulham startede bedst, og var det mest dominerende hold i de første 45 minutter, hvor der var chancer nok til at udbygge føringen, som Simon Davies gav The Cottagers i det 17. minut med et skud fra kanten af feltet.

Især Bobby Zamora havde et par gode chancer for at bringe Fulham i front i de første 10 minutter, hvor bl.a. træværket stod i vejen for den store forward.

Fulham kunne dog sagtens have været bagud, da John Paintsil med en klodset tackling var tæt på at begå straffe efter kun syv minutters spil.

Men Fulham var klart det mest besiddende hold, og kunne med lidt held have bragt sig foran 0-2 i det 30. minut, da Seol Ki-Hyeon brændte i en mand-mod-mand situation på Birmingham-keeper Maik Taylor.

Resten af første halvleg blev en smule halvkedelig, og Fulham kunne gå til pause med en 0-1 føring.

Birmingham kom ud fra omklædningsrummet med en ny gejst, og med Marcus Bents indtræden i kampen blev de straks farligere oppe i front.

Først 10 minutter inde i halvlegen fik Fulham deres første chance, da Paul Konchesky hamrede til bolden uden for feltet med et glimrende skud, der dog fløj en meters penge over mål.

Birmingham fortsatte med at dominere, og var det ikke for Mark Schwarzer kunne Birmingham have udlignet omkring det 60. minut, da et farligt Birmingham-indlæg var tæt på at finde en af de blå, men Schwarzer var vågen og boksede bolden ud af feltet.

Fulham virkede en smule forvandlet og der var noget længere mellem chancerne end i første halvleg.

Omkring det 70. minut havde Fulham dog tre gode chancer, da først Danny Murphy havde et udmærket forsøg efter glimrende opspil på højrekanten, og dernæst Steven Davis, der ramte lige forbi målet med et langskud, hvilket blev fulgt op af en god hovedstødsmulighed ved Zoltan Gera få minutter senere.

Da det så ud til at Fulham skulle udbygge føringen, kom Birmingham ind i kampen, da svenske Sebastian “Tordenfod” Larsson lagde fladt skud ind i det fjerne hjørne uden chance for Schwarzer.

Både Fulham og Birmingham var tæt ved at hive sejren hjem i de sidste ti minutter, men holdene måtte begge indfinde sig med en uafgjort på St. Andrews denne søndag i en kamp, hvor begge mandskaber havde hver deres halvleg.

Birmingham City

Maik Taylor, David Murphy, Stephen Kelly, Radhi Jaidi, Liam Ridgewell, Jordon Mutch, Sebastian Larsson, Gary McSheffrey, Lee Carsley (C), Kevin Phillips, Gary O’Connor

Bænk: Colin Doyle (GK), martin Taylor, Cameron Jerome, Mehdi Nafti, James McFadden, Franck Queudrue, Stuart Parnaby, Marcus Bent

Fulham

Mark Schwarzer, John Pantsil, Paul Konchesky, Brede Hangeland, Aaron Hughes, Simon Davies, Zoltan Gera, Danny Murphy (C), Jimmy Bullard, Seol Ki-Hyeon, Bobby Zamora

Bænk: David Stockdale (GK), Fredrik Stoor, David Healy, Eddie Johnson, Steven Davis, Leon Andreasen, Toni Kallio

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s