Great Odds!

Mester?

Tager man et kig hos de forskellige bookmakere er der da gode chancer for at opnå glimrende odds på Fulham som mester…..

Hos Danske Spil  får man kun 50 gange pengene igen, men de er også en flok pengepurere, så jeg vil klart anbefale, at man holder sig væk fra vores landsmænd…

Nej, man er nødt til at søge mod de udenlandske bookmakere, hvis man absolut vil satse penge på The Cottagers..

I toppen med laveste odds hos alle bookmakerne finder vi “The Usual Suspects” i form af Liverpool, Arsenal, Chelsea og alles favoritter Manchester United.

Hos Bet24 giver “underdog” Fulham 2000 gange pengene igen, hos Unibet 2500 gange pengene og hos expekt 2501!

Så hvis du absolut skal satse penge på The Cottagers, er det hos expekt, det skal ske…

At du taber pengene er en anden sag, og jeg ville nok overveje en ekstra gang, om indsatsen er det værd..

Andre Interessante Væddemål

Et godt væddemål kunne være at satse på Man City som vinder uden for The Big Four, hvilket hos Expekt giver 8.50 gange pengene igen.

At Gary Megson forlader Bolton som den første Premier League manager i dette års turnering, kunne måske også være værd at satse på hos Unibet til odds 8.00, mens Gareth Southgate også kunne overvejes til odds 14.00.

Roy Hodgson står også til 14.00, men med den redning han udrettede i sidste sæson, kan en fyring kun blive aktuelt, hvis Fulham ligger blandt de tre nederste i november (Hvilket IKKE bliver aktuelt).

Topscorer

Et interessant væddemål, set med Fulham-øjne, kunne være at satse på Bobby Zamora som topscorer hos bwin (Som generelt regner Fulham som en nedrykkerkandidat…) til 150 gange pengene igen og Andy Johnson til 67 gange penge igen. Samtidigt er det en smule bemærkelsesværdigt, at Sunderlands Rade Prica regnes som en større kandidat til topscorerprisen end Zamora til odds 125………

Ikke at Zamora har en jordisk chance for at blive topscorer, men både Johnson og Bobby-boy har da chancer for at overraske ligesom tidligere vindere af topscorerprisen, som den nuværende Birminham-spiller Kevin Phillips (Sæson 99-00, Sunderland, 30 mål) og store Dion Dublin (Sæson 97-98, Coventry, 18 mål).

Men ligefrem at smide mange penge i væddemålet, vil nok være en smule naivt, da det er ved at være mange sæsoner siden, at en decideret overraskelse vandt topscorerprisen, selvom Roque Santa Cruz var tæt på sidste sæson. Jeg har dog satset en lille tyver på Andy Johnsons evner foran mål, så nu må vi se.

Andre frække væddemål i samme boldgade kunne være et lille væddemål på Liverpools nyerhvervede Robbie Keane (odds 21.00), Blackburns højtflyvende Roque Santa Cruz (odds 29.00), Portsmouths engelske bønnestage Peter Crouch (odds 41.00), Citys debutant Jô (odds 41.00) eller Villas norske fyrtårn John Carew (odds 67.00). 

Premier Leagues start rykker tættere på dag for dag, og jeg glæder mig som et lille barn påskemorgen!…!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s