Manchester City – FC Midtjylland: 0-1

 

Go On Midtjylland!

Det skal da lige nævnes på en Premier League-blog, at Ulvene fra heden denne aften slog traditionsklubben Manchester City med 1-0 på City of Manchester Stadium.

En helt igennem gennemført præstation af FC Midtjylland, der i store dele af kampen spillede bedre fodbold end deres, på papiret, stærkere modstander.

Midtjylland startede friskt ud og gik uimponeret til sagen, hvilket allerede i det 16. minut udmøntede i en scoring. Mikkel Thygesen spillede Danny Olsen blank i højre side af feltet, hvorefter Olsen udplacerede Joe Hart med et tørt skud.

Midtjylland fortsatte med at være det bedste hold gennem første halvleg, men var heldige med, at Daniel Sturridge ikke udlignede, da han sendte et missil på træværket lige før pausen.

I anden halvleg virkede det til, at City fik fornyet håb på en sejr. Den engelske klub havde chancer ved Petrov og Elano uden det dog for alvor blev farligt for Lasse Heinze i FCM-målet.

Midtjylland kunne dog ånde lettet op lidt senere, da Martin Petrov, med et dommedagsdrøn, havde Citys andet skud på træværket.

På midtbanen styrede overstrålede Florescu og Adigun Salami City-konstellationen Fernandes / Johnson (Der skulle have haft rødt kort for en albue i hovedet af Dennis Flinta), og gang på gang brød de City-angrebene og satte farlige kontraer i gang, som dog for det meste manglede effektivitet i sidste ende.

Bojinov var tæt på at udligne i det 80. minut, men sendte sit skud over Heinzes mål, og med lidt held kunne FCM havde udbygget føringen, da Man of Match Florescu sendte et hårdt hug mod Joe Hart, som den unge målmand dog reddede med lidt besvær.

En mandfolkepræstation af Ulvene fra heden, og jeg ærgrer mig da lidt over, at jeg ikke fik billetter til returbraget.

De andre danske hold trak sig også sejrsrigt ud af denne torsdags kampe, og med Aabs sejr over Kaunas i går, var det jo en ganske god uge for dansk fodbold, som for denne ene gang får lidt mere fokus end det engelske på denne blog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s