Hull – Fulham: Optakt

På en tømmermandsdag for undertegnede, går turen til Hull for Fulham, og The Tigers kan måske godt volde The Cottagers en smule problemer, men chancen for sejr er da større end, hvis det var ude mod Manchester United.

Phil Brown har alle sine tropper klar til kamp, hvilket er sjældent i disse skadesplagede dage, og hele 6 spillere kan få debut i åbningskampen mod Fulham.

En gammel kending af Fulhams fans, Marlon King, har chancen for at starte alene i front på bekostning af oldschool Dean Windass og irske Caleb Forlan. King, der var tæt på et skifte til Fulham i januar (Gudskelov røg han til Wigan), er lånt hos The Latics for resten af sæsonen.

Fulham har desværre ikke deres nyeste profil, Andy Johnson, med til Hull, da den lille angriber har fået en lårskade, som dog ikke er alvorligere end, at han er klar til Arsenal i næste uge.

Dette kan betyde, at Hodgson spiller med en på toppen eller, at han parrer Bobby Zamora med norske Erik Nevland til en ganske habil frontduo.

Hos Fulham kan Schwarzer, Zuberbühler, Stockdale, Paintsil, Stoor, Andranik, Gera og Zamora få deres første officielle kamp for Fulham, selvom Zuberbühler og Stockdale nok har længere udsigt til startopstillingen end de andre nævnte spillere.

Endelig er sæsonen i gang med tømmermandstv i verdensklasse!

Hull Trup: Myhill, Ricketts, Turner, Gardner, Dawson, Fagan, Ashbee, Boateng, Marney, Geovanni, Windass, Doyle, Hughes, Garcia, Cooper, Barmby, France, Halmosi, Featherstone, King, Mendy, Warner. 

Fulham Trup: Schwarzer, Zuberbuhler, Stockdale, Stoor, Pantsil, Volz, Hangeland, Hughes, Konchesky, Kallio, Andreasen, Bullard, Murphy, Davies, Gera, Andranik, Zamora, Nevland, Dempsey, Healy, Volz, Baird, Seol, E Johnson, Davis, Smertin.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s