Dickson Etuhu – Bomstærk Nigerianer

Ikke lang tid efter jeg havde færdiggjort nedenstående indlæg, blev det fra Fulhams officielle hjemmeside bekræftet, at The Cottagers har hentet nigerianske Dickson Etuhu i Sunderland for omkring 15 millioner danske kroner.

Etuhus tilgang kan meget vel være den sidste hos Fulham, da Roy Hodgson udtaler, at han er særdeles tilfreds med sommerens indkøb, hvilket betyder, at vi formodentlig må skyde en hvid pil efter den centrale forsvarsspiller, som vi har eftersøgt.

Etuhu har sine forcer på den defensive midtbane, hvor han fører sig frem med kropsstyrke og benhårde tacklinger på modstanderne.

Som skrevet i nedenstående indlæg, kan Leon Andreasen, med Etuhus tilgang, være fortid på Craven Cottage, da han formodentligt nu er 5-6. valg til de centrale midtbanepladser, hvilket ikke gavner hans chancer på landsholdet, hvor han for nyligt blev droppet af Morten Olsen.

Så skal det blive spændende at se, om Roy Hodgson, i løbet af et par måneder, vælger at droppe Danny Murphy til fordel for en stærk defensiv bølgebryder som Etuhu, eller om han holder fast i den rutinerede Danny-boy, der på det seneste har vist fremragende form.

Profil

Navn: Dickson Etuhu

Nationalitet: Nigeriansk

Født: 8. Juni, 1982 i Kano, Nigeria

Position: Defensiv Midtbane, Central Midtbane

Tidligere Klubber:

Manchester City (12 kampe / 0 mål)
Preston North End (134 kampe / 17 mål)
Norwich City (62 kampe / 6 mål)
Sunderland (20 kampe / 1 mål)

Landskampe: 5 kampe/0 mål

Nok er Etuhu kendt som bølgebryder, men mod den sindsforvirrede Joey Barton har den stærke nigerianer ikke en chance, hvilket kan ses i nedenstående video!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s