Landskamps Hiatus!

For anden uge i træk måtte Fulham-fans spejde langt efter The Cottagers, da der denne weekend var landskampspause i de forskellige ligaer.

For det danske landshold gjaldt det en kamp mod Ungarn på Puskas Ferenc Stadion, og sikke et “drøn” af en match det blev…

Zoltan Gera startede som den eneste Fulham-spiller på banen, mens Leon Andreasen var henvist til den danske bænk til fordel for “The Invisible Man”, Daniel Jensen (Jeg har set luftstrømme, der er mere synlige end den mand)…

Kampen var såmænd ikke noget at skrive hjem om (Faktisk var det en af de værste kampe, jeg har set i lang tid), og det mest bemærkelsesværdige var formodentlig, at Martin Laursen spillede som en nyfødt giraf i løbetid, mens Nicklas Bendtners skud på stolpen må betegnes som Danmarks eneste kvalificerede skudmulighed!

En pivringe indsats af et amputeret landshold, men det er der jo ikke noget specielt nyt i! Det kunne nu være ideelt med noget nyt blod på trænerposten, så vi kan få lidt andet inspiration ind på holdet, da det virker til, at landsholdet totalt har mistet spilleglæden…

Interessen for landsholdsfodbold er på et rekordlavt niveau for mit vedkommende, og jeg finder klubfodbold meget mere attraktivt end det danske landshold (Faktisk ville jeg få mere tilfredsstillelse ud af at se en norsk kvindefodboldkamp mellem Fart og Asker, hvilket jeg faktisk, i øjeblikket, er i gang med at se på norsk TV2, og den er faktisk ganske underholdende!)..

For at se lidt lyst på resultatet i går, var der dog langt mere katastrofale resultater til andre europæiske nationer end Danmarks 0-0 resultat mod et habilt ungarsk hold.

Både Norge og Sverige tabte eksempelvis point mod henholdsvis Island og Albanien, hvilket satte flot punktum for en skandinavisk pragtweekend.

Endvidere fortsætter Frankrig deres guldkurs under Raymond Domenech med et 1-3 nederlag på udebane til EM-værterne fra Østrig, mens Rumænien på hjemmebane tabte 0-3 til upåagtede Litauen!!

Men ser man med danske øjne, var præstationen i går stadig langt under gennemsnittet, og med U21-landsholdets pinlige nederlag til Finland fredag, ligner fremtidsudsigterne for dansk landsholdsfodbold ikke en bragende succes..

For pokker, hvor jeg glæder mig til næste weekend, hvor der kommer ordentlig fodbold i flimmeren!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s