Fulham – Bolton: 2-1

Det startede så godt for Fulham, men endte en smule fesent uden, at det dog kunne tage en fortjent sejr fra The Cottagers.

AJ havde endelig fundet vej til startopstillingen efter en skadesperiode, men to andre nyindkøb indtog hovedrollerne denne lørdag.

Fulham kom ud fra omklædningsrummet i et hæsblæsende tempo, og allerede efter knap et minut fik Zoltan Gera en kæmpechance omkring straffesparkspletten, men den ungarske playmaker overplacerede sit forsøg.

Bolton var tydeligvis kommet til London for at forsvare sig i Gary Megsons anti-underholdende 4-5-1 formation, hvilket dog ikke så ud til at hjælpe The Trotters i første halvleg.

Omkring ti minutter inde blafrede netmaskerne for første gang, da Bobby Zamora passerede Jussi Jaaskelainen med et fladt skud, kun for at se linjevogteren vinke for offside.

Få minutter senere var der dog ikke tvivl om legitimiteten, da ungarske Gera gjorde det til 1-0 efter en fejlslagen clearing af Boltons Jlloyd Samuel.

Bolton virkede ikke til at have noget svar mod Fulhams offensive stil, og det virkede kun til The Trotters var farlige ved dødbolde, hvor giganter som Danny Shittu og Kevin Davies var til fare for Fulham-forsvaret.

I det 33. minut forsøgte Zamora sig så igen, men denne gang måtte han se finske Jaaskelainen redde sit glimrende hovedstødsforsøg.

Syv minutter senere måtte den finske målmand så give fortabt, da en fremragende Zamora, uden for feltet, afdriblede både Gavin McCann og Danny Shittu, hvorefter han skød et tørt hug i kassen ved den bagerste stolpe. Klassemål af den høje frontmand, der helt sikkert kandiderede til Man of Match.

Efter pausen skulle man tro, at Bolton ville prøve at lægge et pres på The Cottagers, men Fulham virkede til at have godt styr på begivenhederne, og kunne med lidt held have scoret til 3-0, da Andy Johnson lige akkurat ikke nåede frem til et Jimmy Bullard-indlæg.

Få minutter senere var Fulham igen uheldige med ikke at udbygge føringen, da Simon Davies lobbede bolden over Jaaskelainen, men den finske keeper nåede tilbage og fik bokset bolden til hjørne.

Omkring det 65. minut var Gera igen på færde, da han, på et Davies-indlæg, headede bolden på overlæggeren, men Bolton kunne prise guderne endnu engang.

Debutant Johnson kunne efter en godkendt indsats lade sig udskifte i det 74. minut med sydkoreanske Seol Ki-Hyeon. Dejligt endelig at se AJ i aktion, og vi ser nu alle frem til et frugtbart samarbejde med gigantiske Zamora.

Efter utallige Fulham-chancer kom Bolton pludseligt, noget ufortjent, på tavlen, da Kevin Davies headede bolden forbi Mark Schwarzer, som optakt til en nervøs slutning for alle på Craven Cottage.

Begge hold havde chancer til flere scoringer, men det forblev 2-1, og det er vi vel også glade nok for i sidste ende.

Fulham på sjettepladsen (Og tænk hvis vi havde slået Hull!)…

Tilskuertal: 23.656

Kampstatistik

Match Stats Fulham Bolton
Goals 2 1
Possession 62% 38%
Goal attempts 22 13
On Target 6 7
Corners 12 6
Off-sides 2 6
Saves 5 4
Fouls 17 12
Yellows 1 1
Reds 0 0

Reklamer

3 tanker om "Fulham – Bolton: 2-1"

  1. Nu er det efterhånden noget tid siden jeg er kommet med en kommentar, så nu ville jeg efter sejren igår lige give mit bidrag. Jeg har desværre kun fået set kampen mod Arsenal i denne sæson, men det var jo også helt fremragende. En rigtig god sæsonstart, bortset fra kampen mod Hull, hehe.

  2. Velkommen tilbage 🙂

    Yepper, Europa Cup here we come!

    Okay, måske ikke..:) Men det lover da godt for fremtiden, selvom vi ikke har mødt nogen af de store hold på udebane endnu:s Vi er jo traditionelt (mildt sagt) ikke et særlig godt udebanehold, selvom vi vandt en tre-fire stykker i slutningen af sidste sæson..

    Et Blackburn-hold, der sidst tabte 0-4 på hjemmebane til Arsenal, venter os dog i næste runde på Ewood Park! Et flabet bud ville være tre point måske?:p

  3. Hvorfor ikke. Blackburn har ikk haft den heldigste start med Paul Ice som træner. Men det må være en “must-win” for blackburn. Men samtidig også en af de udekampe hvor vi kan tillade os at “kræve” et point eller tre 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s