Blackburn – Fulham: 1-0

Først og fremmest undskylder jeg for det forsinkede kampreferat, men er desværre blevet ramt af en hårdfør influenza-lignende bakterie, der har gjort mig sløv som et dovendyr!

Men der var heller ikke just godt nyt fra Ewood Park, hvor Paul Robinson stod en af sine få brandkampe (One in a million!), samtidig med at Fulham lukkede et sent mål ind (hmmm… Det lyder bekendt!).

Efter en glimrende holdindsats mod Bolton weekenden før, kom The Cottagers altså dermed ned på jorden igen, men de to hold gav hinanden en ganske lige kamp før Matt Derbyshires matchvinder mål i det 84. minut.

Allerede kort inde i kampen havde Andy Johnson, på oplg af Simon Davies, en kæmpechance for at score, men Paul Robinson stod i vejen med en mirakuløs enhånds-redning, og Fulham måtte nøjes med et hjørnespark.

Fulham fortsatte det gode spil, hvilket gjorde, at Blackburn-supporterne ganske tidligt i kampen gav udtryk for deres utilfredshed med hjemmebaneholdet (Tale om utålmodighed!)..

Blackburn begyndte dog at vise tænder i det 15. minut, da Jason Roberts var tæt på at snitte et Morten Gamst-frispark i nettet, men Mark Schwarzer, i Fulham-målet, kunne ånde lettet op, da Roberts lige akkurat missede den runde kugle.

I det 28. minut blev Jimmy Bullard offer for den første grimme tackling i kampen, da Keith Andrews hakkede den lille midtbanemand ned med et højt højreben, hvilket også korrekt udløste et gult kort til Blackburn-manden.

Bare få minutter senere skulle Bullard igen stifte bekendtskab med en Blackburn-bølle, da australske Brett Emerton brutalt klippede Fulham-spilleren, hvilket igen gav en advarsel til hjemmeholdet.

Det var tydeligt for enhver, at Blackburn var meget opmærksomme på Bullard, men deres svinske taktik med at hugge ham ned, var en fej taktik af Paul Inces tropper.

På det efterfølgende frispark efter Emertons sviner, var højre Bobby Zamora tæt på at åbne scoringen, men hans hovedstød røg snert over Robinsons mål.

På det efterfølgende Blackburn-angreb fik Roque Santa Cruz afsluttet i udkanten af Fulhams straffesparksfelt, men Mark Schwarzer blokerede fint det tørre hug.

De sidste ti minutter af halvlegen bød på chancer til både Zamora og den hårdføre Emerton, men stillingen forblev ved 0-0 til pauseteen.

Anden halvlegs start blev en smule rodet, og var præget af en del hårde tacklinger fra begge hold, og man skulle forholdsvis langt ind i halvlegen før, der kom en farlig målchance.

Igen var det tårnet Zamora, og igen, igen headede den langlemmede angriber lige over Paul Robinsons mål.

Få minutter senere fik Fulham en stor chance for at åbne løjerne, men Andy Johnsons velplacerede skud blev igen reddet af den reaktionsstærke Robinson i Blackburn-målet….(!)

I slutningen af kampen blev presset større og større på Fulham, og det var vel ikke helt fortjent, at Matt Derbyshire passerede Schwarzer i det 84. minut på et godt oplæg af Santa Cruz.

Pokkers!

Blackburn: Robinson, Simpson, Samba, Nelsen, Warnock, Emerton, Andrews, Pedersen (Kerimoglu 60), Treacy (Derbyshire 75), Roque Santa Cruz, Roberts (Villanueva 65).
Bænk: Brown, Ooijer, Mokoena, Fowler.

Kort: Andrews, Emerton.

Mål: Derbyshire 84.

Fulham: Schwarzer, Pantsil, Hangeland, Hughes, Konchesky, Davies, Bullard, Murphy, Gera, Johnson, Zamora.
Bænk: Zuberbuhler, Ki-Hyeon, Nevland, Stoor, Dempsey, Andreasen, Kallio.

Tilskuertal: 19,398

Dommer: Lee Probert

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s