Small Club News!

Så er det tid til at samle op på den sidste uges nyheder og rygter på mediefronten, da jeg ikke har formået at opdatere bloggen i en længere periode.

Et rygte tog især min opmærksomhed, da The Times midt i sidste uge rygtede Roberto Mancini til Fulham efter at have spottet ham i London.

Besøget til London skulle dog ikke have andre motiver end et besøg på Stamford Bridge, hvor han skulle overvære opgøret mellem Chelski og Roma!

Så endnu engang var det en made-up historie af de engelske medier, og man begynder at spekulere på, hvilket kvalifikationer man skal have for at blive engelsk journalist! Måske et folkeskole-bevis er godt nok!

Udover Mancini er vi blevet linket med Swindons Simon Cox (!), Morten Gamst Pedersen, David Beckham (!!!) og Napolis supertalent Marek Hamsik (!!), hvor det nok er mest sandsynligt, at Cox ender på Craven Cottage.

Gamsten har dog ikke spillet særligt godt for Blackburn i de seneste sæsoner, og jeg skal da ikke afvise, at vi kan lokke nordmanden til at slutte sig til landsmanden Brede Hangeland i januar.

Meanwhile er Andy Johnson og Danny Murphy begge et mål fra deres 100. mål i karrieren, og vi venter stadigt på, at de rammer milepælen!

Men med de få mål vi scorer lige i øjeblikket, kan det tage en rum tid før det lykkedes:/

Thats it for this time in Small Club News

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s