Aston Villa – Fulham: 0-0

paul_konchesky

Konc: En glimrende dag på kontoret

To svære udebanekampe i træk og point i begge!

Hvem havde troet det inden kampen mod Liverpool for en uge siden?

Vi har godt nok en af de bedste defensive statistikker i Premier League, men stadigvæk!

Men i denne uge tog vi til Villa Park, og igen rejste vi hjem med et point i bagagen; sammen med et clean sheet vel at mærke!

Kampen startede ud i et halv sløvt tempo, hvor Fulham havde deres del af boldbesiddelsen, hvilket de gjorde til UG igennem hele kampen.

Allerede efter tre minutter så dommer Mike Jones sig nødsaget til at lange et gult kort ud til Clint Dempsey for en dumdristig tofodet tackling på Gareth Barry.

Det var sådan set også det eneste ophidsende moment i de første 20 minutter, hvorefter en livlig Ashley Young så sit velplacerede forsøg ramme Mark Schwarzers sidenet.

I det 24. minut fik Barry en kæmpechance, da Ashley Young brød igennem over for Paintsil og sendte en sukkerball ind i hovedet på englænderen, som overplacerede på det skammeligste! Det skulle dog ikke være første gang denne eftermiddag, Villa overplacerede oplagte målchancer.

Mellem det 20. til det 30. minut var et langt Villa pres, uden at de dog kom til andet end Barrys hovedstødschance, og Fulhams forsvar virkede til at have styr på begivenhederne.

Fulham kom mere med i spillet efter det, men chancerne skulle man kigge langt efter som Fulham-mand!

Gabby Agbonlahor virkede til at volde Fulhams forsvar en smule problemer med sin fart, men den engelske landsholdsspiller havde ikke en speciel heldig eftermiddag i alle andre henseender.

Det kan man heller ikke påstå gingerboy Steve Sidwell havde, og første tegn på det kom i det 38. minut, da et frispark fra Ashley Young røg ind til en blank Sidwell, der havde søgt ind bag forsvarskæden. Men den tidligere Chelsea-spiller overplacerede håbløst på det flotte oplæg i en situation, hvor det var nemmere at score end at brænde! (Pyha!)

Fulhams eneste reelle målchance i første halvleg kom efter 40 minutter, da Clint Dempsey fik et skud blokeret af Curtis Davies, så den var ved at ryge i en bue over Brad Friedel, men den rutinerede amerikaner fik flot pareret til hjørne.

Og sådan sluttede første halvleg, hvor Villa formodentlig var skuffede over ikke at være i front efter at have brændt et par kæmpechancer og ellers løbet med hovedet først ind i en Fulham-backkæde, der stod formidabelt på banen.

Anden halvleg startede ligesom begyndelsen af kampen med nul chancer, og først efter omkring ti minutter, fik uheldige Sidwell en halvchance, men englænderen manglede lige et par centimeter i at nå Barrys indlæg, og fik kun snittet bolden til Fulham-målspark.

Omkring det 60. minut begyndte blusset for alvor at brænde under Fulham, da Villa, på et par tvivlsomme indgreb af Schwarzer, fik fire hjørnespark i træk, men heldigvis for The Cottagers kom der ikke det helt store ud af dødboldssituationerne.

Tilskuerne begyndte for alvor at støtte op om deres hjemmebane-helte, men lige lidt hjalp det, og kampen forblev meget chancefattig pga. Fulhams stædighed i de bagerste rækker.

I det 70. minut voldte Ashley Young endnu engang Fulham problemer, da hans indlæg fra højre side røg perfekt ind til Barrys knold, men endnu engang lykkedes det at brænde en gigantisk chance, da bolden røg direkte på Schwarzer, der blokerede den op på overlæggeren (!), hvorefter australieren omsider fik den under kontrol i kamp med Agbonlahor.

Fulhams anden (og sidste) store chance i kampen kom fem minutter senere, da Clint Dempsey brød igennem i højre side, og satte et tørt hug ind på Friedel, der dog forholdsvis nemt fik blokeret Dempseys forsøg.

De sidste ti minutter var ganske enkelt power play mod Fulhams mål, og en snes tvivlsomt dømte frispark til Villa førte til en del uro i Fulhams bagerste rækker.

Men bortset fra endnu en overplacering af Steve Sidwell, blev det ikke til meget mere i en kamp, hvor Fulhams defensiv endnu engang viste sig at være afgørende på en eftermiddag, hvor både Villatræner, spillere og fans hev sig selv i håret af raseri.

Aston Villa

Friedel, Cuellar, Laursen, Davies, Luke Young, Sidwell, Petrov, Barry, Milner, Agbonlahor, Ashley Young.
Bænk: Guzan, Harewood, Delfouneso, Knight, Salifou, Shorey, Gardner.

Fulham

Mark Schwarzer 7 – Fine indgreb i første halvleg, hvorefter en noget usikker anden halvleg trækker ned.
John Paintsil 7 – Som sædvanligt overløbet et par gange, men leverede en fin anden halvleg, og var ganske godt med offensivt.
Aaron Hughes 8 – Solid som en klippe eller i Hughes tilfælde: Business as usual.
Brede Hangeland 9 – Modstanderne kan bare ikke komme uden om vores norske Goliath.
Paul Konchesky 9 – Konchesky i nok hans bedste kamp for Fulham, som jeg har overværet! Annullerede totalt James Milner, og var altid med i de offensive aktioner, som vi spillede os frem til.
Simon Davies 7 – Glimrende tekniske detaljer kampen igennem, men som regel var konklusionen alt andet end succesfuld.
Danny Murphy 6 – Spillede hele tiden bagud, og havde et par klodsede frispark. Efter Gera er røget ud, er Murphy det klart svageste led.
Jimmy Bullard 9 – Mobil over hele banen, og strøede om sig med præcise afleveringer. Godt at se Bullard tilbage i topform.
Clint Dempsey 7 – Vores klart farligste mand med de to eneste chancer på mål og arbejdsom gennem hele kampen uden dog for alvor at sætte sig igennem over for Villa-spillerne grundet det tidlige kort.
Andy Johnson 7 – Med i oplægget til Dempseys anden chance, og løb solen sort gennem hele kampen uden at komme til en eneste mulighed.
Bobby Zamora 7 – “Bobatov” var flittig både frem og tilbage, og viste noget af den silkebløde teknik, som vi ved han kan diske op med. Men ren chancemæssigt, var det en eftermiddag i glemmebogen. (Udskiftet med Zoltan Gera, 85. minut).
Bænk: Zuberbuhler, Nevland, Gray, Etuhu, Stoor, Kallio.

Fulham MOM: Paul Konchesky

Kort: Dempsey (4,f), Pantsil (84,f).

Tilskuertal: 36,625

Dommer: Mike Jones

Statistik Aston Villa Fulham
Mål 0 0
Boldbesiddelse 47% 53%
Forsøg på mål 16 6
Indenfor mål 2 2
Hjørnespark 11 4
Off-sides 3 2
Redninger 2 2
Frispark 11 17
Gule kort 0 2
Røde kort 0 0
Kilde: Soccernet
Reklamer

En tanke om "Aston Villa – Fulham: 0-0"

  1. Pingback: » Chelsea 1 - 2 Arsenal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s