Tilbageslag For Kamara

kamara_diomansy_0708_hk02_com

“Ouch!”

Efter at have været ude hele denne sæson med en knæskade, så det ud til at lysne for vores senegalesiske ufarlige hitman Diomansy Kamara.

Men knæskaden, som naturligvis opstod under en landskamp!, er desværre blevet forværret, efter Kamara var vendt tilbage til træningsbanen.

Der venter nu teknikeren en pause på yderligere 2½ måned, hvilket må siges at være lidt af et tilbageslag for den senegalesiske landsholdsspiller.

Generelt har Fulham ikke fået meget for pengene efter Kamara blev hentet af “Dirty Sanchez” tilbage i sommeren 2007 for astronomiske £6 mio., hvilket var en fuldstændig vanvittig pris for en mellemvare i international fodbold.

Men uanset hvad håber jeg da, at Kamara vender tilbage hurtigst muligt og eventuelt på magisk vis har opnået en form for målnæse…

Reklamer

2 tanker om "Tilbageslag For Kamara"

 1. Hej
  Ja var Kamara da bare blevet der hvor han kom fra, jeg er nemlig STOR WBA fan (siden 77) og han gjorde det jo ganske godt ved os. Siden da han I jo desværre også snuppet Gera, som også er en rigtig god spiller. Desværre sælger WBA alle deres bedste spillere, så derfor kan vi ikke klare os!!!
  God historie om hvorfor Fulham, hvilket viser at vi er nogen som ælger klub med hjertet og ikke bare tager de bedste og som alle andre.

 2. Hey hey, og tak for inputtet:)

  I må nu gerne få både Gera og Kamara tilbage:D Gera har spillet omkring en eller to okay kampe, men har ellers være pivringe i resten, mens Kamara for det meste har været skadet eller ufarlig!

  Jeg er ikke lige sikker på, jeg forstår det sidste, men nu er Fulham jo ikke just berygtet for at hugge de bedste spillere fra andre klubber. Kamara gav vi jo alt, alt for mange penge for (6 mil £), hvilket WBA måske burde have spenderet bedre, mens Gera bare trængte til luftforandring.

  Ellers består vores startopstilling jo af tidligere breddespillere fra West Ham, Everton og Villa, en enkelt tidligere veteran fra Spurs, en ex-stamspiller fra FCK, en fra Boro, en fra den amerikanske liga og en fra Wigan. Så vi er ikke just nøglespiller headhunters, hvis du forstår!;)

  Men jeg ønsker jer da held og lykke for resten af sæsonen undtagen i kampen mod os:D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s