Fulham – Middlesbrough: 3-0

Jeg står op lørdag morgen klokken 7.35 velvidende om, at det formodentlig bliver en rigtig lortedag!

Efter en projektperiode på Uni har jeg indfundet mig i en døgnrytme, der siger seng klokken 3.00 og op klokken 13, hvilket betød, at jeg havde fået omkring 4 timers søvn…

Jeg kigger mig selv i spejlet og udbryder: “Fuck, jeg ligner godt nok lort”, hvorefter jeg sprøjter vand i det hærgede ansigt..

Ned af trappen går jeg i en tilstand, der er de bedste zombie-film værdigt…

Jeg ankommer på min arbejdsplads, som er en blomster/grønthandel, og begynder at slæbe blomster og frugt ud på fortovet, så det syner af noget…

Den hårde vind begynder at tage fat ved 12-tiden, og da jeg skal til at lukke ved 14-14.30 tiden, ligner det en fuldbyrdet storm, hvilket indebærer at alle blomsterne er på vej ud på parkeringspladsen…

Jeg vrider om på foden, mens jeg løber forvildet rundt efter hyacinther og lyng, og jeg må nu lukke med en halt fod.

På vej hjem trodser jeg Limfjordsbroen i vinde omkring orkanstyrke, og adskillige gange er jeg ved at blive løftet ud foran eftermiddagstrafikken…

Ankomsten til hjemmet er præget af snot og sved, men det varme vand er forsvundet, så jeg ikke kan få et bad…

Alt dette er ligemeget 2½ time senere, og jeg ser langt mere optimistisk på hele dagen…

Jeg har lige set et skoleeksempel i flydende fodbold Cottagers Style, samt hele tre mål på home turf, hvilket ikke har været hverdagskost i de seneste par sæsoner…

Generelt var der ikke meget tvivl om resultatet mod et mandskab, der formodentlig ender under os i tabellen, hvis de bliver ved med at præstere, hvad de viste mod The Cottagers.

Efter et par halve chancer til Boro, fik ghanesiske John Paintsil en gigantisk hovedstødschance i det 19. minut på et Jimmy Bullard indlæg, men den mørke back overplacerede på det skammeligste.

Få minutter senere fik Tuncay en nogenlunde identisk chance, men også han brændte på et glimrende oplæg af en ellers svag Adam Johnson.

En livlig Andy Johnson fik de næste to chancer, men den lille angriber er set skarpere, og den elendige Ross Turnbull i Boro målet fik reddet sit hold uden store problemer.

Zoltan Gera, der indtil dette tidspunkt havde brillieret med en masse fejlpasninger (What else is new!), måtte udgå med en skade kort efter og blev afløst af Bobatov, der blev sparet pga. en skade i sidste uge.

Minutter senere måtte Mark Schwarzer i aktion mod sin gamle klub, da han glimrende fik pareret en dobbeltchance fra først Jeremy Aliadiere og dernæst Johnson.

Dernæst følgede et rent skydetelt mod især Turnbulls mål, men Boro forsvarere kom hele tiden i vejen for de uskarpe Fulham-spillere.

I det 35. minut burde svinske Julio Arca have været udvist, da han med en grim stempling sendte AJ i græsset, men argentineren slap uden en advarsel! AJ forblev nede i længere tid, og man havde da sine bange anelser for, at den lille angriber havde pådraget sig en grim skade, men heldigvis kom han på benene igen få minutter senere.

I mellemtiden havde Roy Hodgson en lille “venskabelig” samtale med modparten Gareth Southgate, og det var tydeligt, at Hodgson ikke var helt tilfreds med Arca’s svinske spil.

I det 41. minut kom Fulham så fortjent foran, da Paintsil brød igennem på højrekanten og med et glimrende indlæg fandt Bobatov, der med en fin vending fik sat en Boro forsvarer af, hvorefter han fyrede en hård afslutning mod Turnbull, som fik pareret ud til Bullard, der kunne sætte bolden op i nettaget.

Dommer Keith Stroud fløjtede fire minutter senere af for en Fulham-demonstration af flydende fodbold langs jorden, mens Boro formodentlig skulle ind til en ordentlig røffel, hvilket dog ikke hjalp dem efter pausen…

Efter endnu en misbrugt Tuncay-chance i det 50. minut, fik Fulham et noget tyndt straffespark, da Bobatov fik blokeret en clearing fra Tony McMahon op på Boro forsvarerens hånd! Men efter at være blevet snydt for et straffe i både kampen mod City såvel som Stoke, havde jeg ikke nogle indvendinger mod det.

Danny Murphy gik op til bolden, og satte den milimeterpræcist ind ved Turnbulls venstre stolpe, selvom keeperen gjorde hvad han kunne for at nå skuddet fra Fulham-spilleren.

Fulham fortsatte deres flydende angrebsspil, mens Boro bare havde travlt med at begrænse nederlaget til så lidt som muligt.

Måske det bedste Fulham-angreb gav kassen til 3-0, da Johnson brød fremragende igennem i venstre side og lagde en fin aflevering ind på midten til Murphy, som sendte bolden videre ud til en hel fri Dempsey i højre side, der viste kølighed som en ismand og udplacerede Turnbull med et fladt skud.

I det 81. min ut kunne det sagtens være blevet til 4-0, da en sprudlende Bobatov sendte Johnson afsted mod mål, men den lille angriber måtte se sit skud reddet af Turnbull, der for en gangs skyld ikke havde del i nogen af målene.

Som en lille afslutning til dette indlæg, vil jeg overlade ordet til Boros manager Gareth Southgat:

“I think we were second best in every department”

Højdepunkter kan ses i dette link

Fulham

Mark Schwarzer 8 – Fik et glimrende gensyn med sin gamle klub, og var usvigeligt sikker de få gange, han blev kaldt i aktion.
John Paintsil 9 – Formodentlig ghaneserens bedste optræden for Fulham. Solid i det defensive og måske den mest offensive på holdet med nogle fremragende løb og flere fantastiske indlæg, der hele tiden gav uro i Boros bagerste kæde.
Paul Konchesky 8 – Udmærket indsats både offensivt og defensivt
Aaron Hughes 6 – Ikke en specielt god dag på kontoret for ellers solide Hughes. Var sådan set skyld i hovedparten af Boros offensive aktioner, men når resten af holdet spiller som de gjorde, gør det jo ikke så meget.
Brede Hangeland 8 – Ikke meget at lave for nordmanden, men måtte springe til undsætning for Hughes flere gange, hvilket han klarede til et 13-tal.
Simon Davies 7 – Stadig langt fra sidste sæsons form, men løbepensummet fejler bestemt ikke noget
Zoltan Gera 6 – Svag i afleveringer og alle andre facetter indtil han blev udskiftet
Jimmy Bullard 9 – Utrættelig indsats af manden, som bliver rygtet væk fra Fulham dag ud og ind. Dukkede op over hele banen, og krydrede indsatsen med et mål.
Danny Murphy 8 – God indsats af den pasningsstærke spiller, der, med en assist og en kasse, kan være fint tilfreds! Der findes formodentlig ikke en bedre straffesparksskytte i ligaen!
Clint Dempsey 9 – Mobil gennem hele kampen, med i utallige chancer og amerikanerens silkebløde teknik og hurtige spilforståelse fik vi prøver på masser af gange. Klassemål, hvor han var cool as ice!
Andy Johnson 9 – Okay, han burde måske have scoret, men den lille angriber løber solen sort, og var med i opspillet til flere farlige chancer samt et mål. Hårdt dømt af visse medier efter en glimrende indsats.
Bobby “Bobatov” Zamora 9 – To lidt tilfældige assists og et fantastisk overblik i mange situationer tæller stort på mit respekt-barometer. Aldrig har der været så populær en målfattig angriber på Craven Cottage! Sikke en modtagelse den store angriber fik!
Dickson Etuhu UB – Fik endelig sin debut, men kan ikke bedømmes på den korte tid, han var inde
Leon Andreasen UB – Lidt spilletid til danskeren, der heller ikke kan bedømmes på de få minutter, han var i aktion

Bænk: Zuberbuhler, Nevland, Stoor, Kallio.

Mål: Bullard 41, Murphy 54 str, Dempsey 59.

Middlesbrough: Turnbull 7, McMahon 5, Riggott 5, Huth 6 (Taylor 85), Pogatetz 6, Johnson 6 (Emnes 80), Shawky 03, Arca 03 (Mido 46 – 6), Downing 6, Aliadiere 6, Tuncay 5.
Bænk: Jones, Alves, Wheater, Walker.

Kort: Arca, McMahon.

Tilskuertal: 23,722

Dommer: Keith Stroud

Stats Fulham Middlesbrough
Mål 3 0
Boldbesiddelse 59% 41%
Mål forsøg
21 14
Forsøg på mål
9 5
Hjørnespark 5 5
Off-sides 6 1
Redninger 5 6
Frispark 12 8
Gule Kort
0 2
Røde kort 0 0
Kilde: Soccernet & Fulhamweb
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s