Tottenham – Fulham: 0-0

Som jeg forudsagde i optakten, kunne man drage mange paralleller mellem kampen i dag og de tidligere kampe mod Liverpool og Villa (Og hvorfor spillede man så ikke på kampen?#@!).

Og igen blev kampen ikke just en festivitas af fremragende fodboldfinesser og prangende angrebsbold, men det overlever jeg nok, da forsvaret fortsætter sin fantastiske form.

Udsigten til endnu et clean sheet var dog en smule uklar, da Chris Baird havde fundet vej til startopstillingen på bekostning af en influenza-ramt Brede Hangeland.

Men nordireren skulle snart gøre den skepsis til skamme med en fremragende indsats i det defensive maskinrum.

Tottenham fik kampens første “chance”, da en ellers anonym David Bentley tog chancen udefra med et forsøg, der ikke voldte australske Mark Schwarzer store problemer.

Spurs havde kampen igennem problemer med at komme tæt på Schwarzers mål, og næste forsøg i kampen var endnu et langskudsforsøg, signeret Jermaine Jenas, men indskifteren overplacerede sin “piledriver”.

En lille dribletur fra Luka Modric voldte Fulham-forsvaret problemer få øjeblikke senere, men afslutningen, som fulgte, gik ved siden af Fulhams mål.

Omkring en halv time inde i kampen strøg Benoit Assou-Ekotto igennem i Spurs’ venstre side, hvorefter han sendte bolden indover til Aaron Lennon, der fik sendt en hård flugter afsted, som Schwarzer dog på fremragende vis fik reddet.

Syv minutter senere måtte Fulham se Jimmy Bullard udgå af kampen med, hvad der lignede en lårskade. Ikke særlig hensigtsmæssigt midt i det travle juleprogram, og jeg krydser fingre (og tæer) for, at det ikke er en længerevarende skade (Selvom det måske kan forhindre Bullard i at forlade os i januar!!).

Fulhams første nævneværdige forsøg opstod lidt senere, da Clint Dempsey med et akrobatisk saksespark hamrede bolden mod Spurs-målmand Gomes, men brasilianeren fik afvist forsøget med en glimrende redning.

Efter pausen løftede spillet sig ikke synderligt, og Spurs havde stadig gevaldige vanskeligheder med at bryde igennem overfor et organiseret Fulham-forsvar.

Halvlegen var generelt præget af en del halvhjertede chancer, og selvom Spurs, med et par offensive indskiftninger, prøvede at ændre kampen til deres fordel, havde Fulham halvlegens bedste chancer.

Halvlegens, og kampens, største chance opstod med fem minutter igen, da Andy Johnson kom fri igennem i en en-mod-en situation mod Gomes, men den lille frontløbers halvsvage skud blev blokeret af den modige brasilianer.

0-0 på White Hart Lane i en kamp, der måske ikke går over i historien, men jeg er trods alt glad for et solidt point mod en svær modstander.

Bortset fra defensivens glimrende præstation er der  også props til Fulham-tilhængerne, som gennem hele kampen overdøvede de frustrerede Spurs-fans.

Tottenham

Gomes 8, Assou-Ekotto 7, Corluka 7, Dawson 8, King 7, Zokora 6, Bentley 5 (58 Campbell 6), Modric 7, Huddlestone UB (20 Jenas 6), Lennon 7, Bent 5 (72 Pavlychenko UB)

Bænk: Cesar, Woodgate, Bale, O’Hara

Fulham

Mark Schwarzer 9 – Sikker i alle sine indgreb krydret med en glimrende redning
John Paintsil 8 – Ikke så markant fremad banen, som han plejer, men en solid kamp bagude, hvor han ikke rigtigt blev udfordret
Paul Konchesky 9 – Helhjertet indsats af Konc, hvor han gang på gang tvang Lennon til at søge ind i banen
Chris Baird 9 – Måske hans bedste indsats for Fulham nogensinde! Kom i vejen for alt og på dagen en fuldgod erstatning for “Mighty Brede”
Aaron Hughes 8 – Ingen problemer med den ineffektive Spurs-offensiv
Simon Davies 6 – Skidt kørende med flere dårlige aktioner midt på banen
Clint Dempsey 6 – Glimrende saksespark i første halvleg, men en meget ringe anden halvleg, hvor han utallige gange var alt for selvisk i kontraerne
Danny Murphy 6 – Lidt for stor fejl-margen, hvor den ellers normalt pasningssikre englænder havde adskillige afleveringer uden adresse
Jimmy Bullard 7 – Desværre skadet i det 37. minut og hans 37 minutter var præget af, at Spurs havde hovedparten af boldbesiddelsen i første halvleg
Bobby Zamora 5 – Lykkedes ikke i sine aktioner og luddoven! Scorer han nogensinde??
Andy Johnson 6 – Fik ikke meget ud af sine anstrengelser og burde have scoret på sin kæmpechance
Dickson Etuhu 7 (Indskiftet 37. minut for Bullard) – Lidt stillestående men bomstærk i mand-til-mand duellerne og mere pasningsstærk end makkeren Murphy
Erik Nevland UB – Kom ind i overtiden for at holde på bolden

Bænk: Zuberbühler, Stoor, Kallio, Gray, Andreasen

Kort: Konchesky

Tilskuertal: 35,866

Dommer: Peter Walton

Statistik Tottenham Fulham
Mål 0 0
Boldbesiddelse 58% 42%
Målforsøg 14 10
På mål
4 4
Hjørne 4 2
Off-sides 4 4
Redninger 4 4
Frispark 8 13
Gule Kort
0 1
Røde Kort
0 0
Kilde: Soccernet og Fulhamweb
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s