Overflod Af Transferrygter!

Bouazza videre med øjeblikkelig virkning

Bouazza videre med øjeblikkelig virkning

Da januar er kommet for at blive (I hvert fald for en måned…), dukker transferrygter op af riller og sprækker alle steder og det samme er tilfældet hos Fulham FC.

For at starte ud med lidt dansk, ligner det en exit for Leon Andreasen i dette transfervindue, da han har ytret sin misbehag mod ikke at få den spilletid, som han mener, han har krav på.

Leon har bl.a. udtalt, at han kun får spilletid, hvis en bombe sprænger i omklædningsrummet og brækker benene på spillerne foran ham i køen, hvilket formodentlig ikke sker:D

Har et lidt ambivalent forhold til Leon, da han uden tvivl er en god spiller, men når han har fået chancen, har han ikke formået at udnytte den. I forhold til Hodgson, mener jeg, at Leon er bedre end Dickson Etuhu, men der er nok en grund til, jeg sidder og skriver blog, mens Roy træner et hold i verdens bedste liga….

En anden spiller på vej ud af klubben er Hameur Bouazza, der i bund og grund allerede har forladt træningsbanerne ved Motspur Park, da han i den sidste halvsæson har været udlejet til Charlton

Men her har han åbenbart imponeret Birminghams Alex McLeish, som nu har lejet ham i stedet for Charlton..! Ja, ja, vi må da håbe algerieren viser god form for The Blues, så vi kan komme af med ham til sommer for en rimelig pris.

Et rygte er det nu ikke, men ikke desto mindre har Lee Cook endelig forladt os og skiftet til naboerne fra Queens Park Rangers, hvor han har været udlejet til det sidste halve år.

Cook fik aldrig en eneste kamp for The Cottagers pga. skader og manglende kvalitet efter han blev købt af ‘Dirty Sanchez’ tilbage i sommeren 2007. Men jeg ønsker da Cook lykke til i resten af karriereforløbet.

Unge Nedum Onuoha er de seneste dage blevet kraftigt linket med Fulham, da han ser ud til at komme i overskud hos monsterrige Manchester City. Den engelske U21-landsholdsspiller kan spille både central forsvarer samt højre back og vil være en glimrende back-up til Paintsil og makkerparret Hughes/Hangeland.

Men selvfølgelig er vi ikke de eneste, der har set skriften på væggen, da både Blackburn, Newcastle og franske Paris St. Germain (!) også er ude efter forsvarsspilleren.

Roy Hodgson har eftersigende også et godt øje til 21-årige Simon Cox fra Swindon Town, efter han har imponeret for The Robins i størstedelen af indeværende sæson.

Talentfulde Cox skulle dog også være et hot navn i Bolton, West Ham og Sheffield United, så Hodgson får kamp til stregen, men angriberen virker til at være en lovende spiller.

En knap så lovende spiller er James Beattie, som i de seneste dage er sat i forbindelse med et skifte til The Cottagers for det svimlende beløb af £4 millioner!

Godt nok er Beattie begyndt at score regelmæssigt for Sheffield United, men fire millioner for en Championship profil, der har rundet de 30, er en smule pebret! Vi har trods alt før givet store beløb for Championship spillere i topform, men succes’en har været til at overse (Jf. Lee Cook, Diomansy Kamara, Chris Baird, David Healy)…

En fyr, som den almene danske fodboldfan burde være bekendt med, er Peter Løvenkrands, som forleden fik sin kontrakt med Schalke ophævet!

Danskeren var tæt på et skifte til Fulham sidste sommer og nu hvor han er gratis, ligger den lige til højrebenet for Roy Hodgson!

Men jeg lægger ikke skjul på, at jeg ikke er den store fan af Løvenkrands, men en et-årig kontrakt ville jeg da ikke sige nej til, nu hvor han ikke koster Fulham en krone.

Frontløbere er vi blevet sat i forbindelse med i stimevis og næste levende billede er kontroversielle Kris Boyd fra Rangers!

Skotten tudede som et lille barn, da han forblev på bænken i en VM-kvalifikationskamp tilbage i oktober og meldte derefter ud, at hans karriere på det skotske landshold var forbi…

Så spørger jeg lige, om vi har brug for sådan et £4 millioner tudefjæs (samt ikke mindst en middelmådig spiller)… Jeg hælder mod et nej…

Sidste rygte i denne omgang er en anden velkendt skikkelse, da Hearts’ Christophe Berra har fået grønt lys til at et skifte til England.

Om Fulham har tænkt sig at udnytte det med et cheeky £2.5 millioners bud, tør jeg ikke spå om, men Berra skulle, efter hvad mine kilder fortæller mig, være en ganske udmærket forsvarsspiller, så hvorfor ikke!

Som en lille tillægsnyhed skulle rugbyklubben Saracens FC være klar til at rykke fra Watfords Vicarage Road til Craven Cottage grundet faldende tilskuertal.

Den professionelle rugbyklub bidrager med et anseeligt beløb til Watford for at bruge deres stadion og et ekstra pengeboost ville da ikke være så dårligt. Jeg er dog bekymret for græstæppet, hvis aftalen bliver en realitet, men man må formode, at de høje herrer på Craven Cottage ved, hvad de laver.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s