Wigan – Fulham: 0-0

Fulham virkede til at have overtaget i kampen mod Steve Bruces Wigan, men endnu engang måtte de kigge langt efter en udesejr, hvilket vi efterhånden er vant til.

Faktisk har Fulham, ifølge en statistik på et af de utallige Fulham fora, kun vundet 14 gange på udebane siden deres indtog i Premier League for ni år siden…

14 gange…..(!) En horribel statistik, der ikke ændrede sig denne forfrosne februar lørdag…

Fulham lagde bedst ud med chancer fra både Bobby Zamora og Andy Johnson, men Wigans defensiv stod distancen.

Wigan skulle helt op til 23. minut før de havde et skud indenfor rammen, da Mido fik sat en afslutning indenfor kassen, som Mark Schwarzer dog ikke havde de helt store problemer med.

Få minutter senere fik Mido endnu et tilbud, men måtte se sit hovedstød gå nært forbi Fulhams træværk.

I det 37. minut fik uskarpe Zamora en kæmpechance for at bringe Fulham i front, men fra 2 meters afstand lykkedes det den store angriber at overplacere sit hovedstød (What else is new)…

Wigan var nødsaget til at foretage alle sine udskiftninger i første halvleg, da både Michael Brown, Luis Valencia og Mido måtte udgå med skader i løbet af de 45 minutter.

Fulham var ikke i helt samme situation, men Roy Hodgson skulle da også se en af sine spillere udgå af kampen, da en skadet Dickson Etuhu måtte afløses af debutant Olivier Dacourt.

Anden halvleg bød ikke på de helt store chancer til nogen af holdene og kommentatoren på Fulhams fanradio udtrykte flere gange sin pessimistiske holdning til den rodede gang fodbold, der foregik på JJB Stadium.

Det forblev dermed 0-0, men det kunne være gået så meget bedre, hvis Zamora havde vist lidt skarphed eller var blevet afløst af Erik Nevland i startopstillingen.

Nevland fik kun et sølle kvarter efter sine to mål mod Pompey, og det virkede en smule uforståeligt for både undertegnede og kommentatoren, at han ikke havde forvist uskarpe Zamora fra startopstillingen.

Wigan: Kirkland, Melchiot, Scharner, Bramble, Figueroa, Valencia (Watson 18), Brown (Koumas 19), Cattermole, N’Zogbia, Mido (Zaki 42), Rodallega.
Bænk: Pollitt, Edman, Boyce, De Ridder.

Kort: Figueroa.

Fulham: Schwarzer, Pantsil, Hangeland, Hughes, Konchesky, Davies, Etuhu (Dacourt 45), Murphy, Dempsey (Gera 90), Johnson, Zamora (Nevland 75).
Bænk: Zuberbuhler, Gray, Stoor, Kallio.

Kort: Dempsey (35,f), Pantsil (51,f).

Tilskuertal: 16,499.

Dommer: Lee Probert

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s