Swansea – Fulham: Optakt

Bookmakerne har udråbt Swansea som favorit, hvilket, for den neutrale observatør, godt kan virke en smule forunderligt, men ikke desto mindre er Fulhams udebaneform absolut elendig og The Whites var ganske heldige mod Kettering i sidste runde af cup’en.

Men man står stadig lidt og tænker, at en udebanekamp mod et hold fra divisionen under os bare skal vindes, hvis vi vil gøre os gældende i den traditionsrige FA Cup.

Dog skal der kødboller på suppen i stedet for melbollerne fra Kettering kampen for ellers kan dette godt ende med en gedigen ydmygelse…

Dickson Etuhu er ude efter at være blevet skadet mod Wigan og det ventes, at Olivier Dacourt får sin første start i nigerianerens sted.

Der er desuden tvivl om Aaron Hughes, der fik et trælår under Nordirlands kamp mod San Marino i midtugen samt Clint Dempsey, der måske trænger til et hvil ovenpå en landskampstur med USA.

Diomansy Kamara træder endvidere ind i truppen for første gang siden sidste sæson, efter han endelig er kommet sig over en længerevarende knæskade.

Hos The Swans må Roberto Martinez undvære sin landsmand Gorka Pintado, der er ude efter at være blevet opereret for brok, samt de langtidsskadede Darren Pratley, Ferrie Bodde og Marcos Painter.

Udover disse stiller Swansea med en skadesfri trup, som går efter endnu en større skalp efter at have slået de forsvarende cup-vindere Portsmouth ud i sidste runde.

Det skal også lige nævnes, at Coventrys Dimitrios Konstantopoulos ikke mere er udlejet til Swansea og dermed må The Swans undvære den helt store spiller fra kampen mod Pompey.

Swansea:

de Vries, Cornell

Angel, Serran, Williams, Tate, Monk, Bessone

Gomez, Butler, Collins, Gower, O’Leary, Britton, Dyer

Scotland, Bauza, Jones, Bond

Fulham:

Schwarzer, Zuberbuhler,

Paintsil, Stoor, Hangeland, Konchesky, Kallio, Milsom,

Murphy, Davies, Gray, Gera, Dacourt, Brown, Barnes,

Zamora, Nevland, Johnson, Dempsey, Kamara

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s