Fulham – Manchester United: 0-4…..

Det der skulle være Fulhams chance for et trofæ, blev ganske hurtigt til en fodboldlektion i verdensklasse af, uden tvivl, verdens bedste mandskab, Manchester United.

Men hvor United ganske vist spillede uovertruffent, spillede Fulham også langt under vanlig standard, hvilket flere af de bærende spillere var gode beviser på.

Allerede efter tre minutter gav Fulham, United en kæmpe chance, da ellers solide Brede Hangeland hovedløst gav bolden væk til Wayne Rooney.

Rooney sendte bolden videre til sprudlende Carlos Tevez, der med et drømmehug måtte se Mark Schwarzer gå ud i fuld længde for at redde det fremragende spark.

Men rent faktisk havde Fulham ganske godt fat i United i de første 20-25 minutter, hvor værterne havde flere chancer for at komme på tavlen, men (som sædvanligt) manglede skarpheden i nogle afgørende situationer.

Fulham var dog uheldige i det 13. minut, da Andy Johnson udnyttede tøven fra Nemanja Vidic og Edwin van der Sar til at prikke bolden forbi hollænderen, men desværre for Johnson kom serbiske Vidic tilbage og fik reddet sin målmands røde ører.

Bare få minutter senere brød en livlig Bobby Zamora igennem i højre side og lagde et glimrende indlæg ind i hovedet på Clint Dempsey, men van der Sar i målet stod godt placeret og kunne plukke forsøget ned uden de helt store vanskeligheder.

I det 20. minut var Fulhams hårde arbejde så forgæves, da Paul Konchesky valgte ikke at markere Tevez, som let kunne heade bolden i mål efter et Anderson hjørnespark.

United fik et Rooney mål annulleret, men kunne knap et kvarter senere strække armene i vejret igen, da Carlos Tevez først tørrede røv i håbløse Dickson Etuhu og dernæst uhindret fik lov at forsøge sig udefra, hvilket udmøntede i et drømmemål uden chance for Schwarzer i Fulham-kassen.

Inden da havde Zamora fået en halvhjertet appel for straffe afvist og måtte endnu engang se Uniteds tårnhøje midterforsvar blokere et af hans forsøg på at passere van der Sar i målet.

Anden halvleg blev en United opvisning i fodboldens ædle dyder, mens det blev en Fulham opvisning i, hvordan man ikke skal gribe en anden halvleg an på….

Etuhus ynkelige forsøg på at tæmme en bold i egen forsvarszone skabte chancen til 0-3 målet, da Anderson opsnappede bolden, sendte den videre til Rooney, der bankede den ind i netmaskerne bag Schwarzer. 

Indskiftede Zoltan Gera havde flere “glimrende” tværafleveringer, der gang på gang fandt en United-spiller og det var en af disse, der gjorde, at en fremragende Park Ji-Sung, på en hurtig kontra, kunne score til 0-4 efter lidt tøvende forsvarsspil fra Aaron Hughes.

Alt i alt en rædselsfuld uge for The Cottagers og det ligner en tur op af bakke for Roy Hodgson og co. i de næste par uger.

Fulham (Karakterer efter 13 skalaen): 

Mark Schwarzer 8 – Reddede os en del gange, men blev stadig passeret hele fire gange….
Paul Konchesky 03 – Absolut katastrofal kamp af Konc, der formodentlig kun havde tre succesfulde afleveringer og samtidig var skyld i at Tevez scorede med hovedet.
John Paintsil 6 – Gik udmærket med fremad, men for det meste blev det en værre gang losseri fra ghaneseren
Brede Hangeland 03 – Helt rundt på gulvet og kunne slet ikke styre sine lange ben; virkede skræmt af Man U’s offensiv
Aaron Hughes 7 – Prøvede som den eneste i backkæden at forsvare og havde egentlig en ganske god kamp, men var alt for tøvende ved 0-4 målet.
Simon Davies 5 – Var waliseren forklædt som græs for han var ikke til at se nogen steder..
Clint Dempsey 7 – Aggressiv og arbejdssom; kom til et par hovedstødschancer og var blandt de bedre af Fulhams markspillere
Danny Murphy 6 – Startede egentlig ganske godt med et par gode chanceskabende afleveringer, men fik ikke rigtigt sat sig igennem over for Fletcher og Carrick i den sidste halve time, han var på banen.
Dickson Etuhu 03 – Konklusionen på den her store klump er, at han simpelthen ikke er god nok! Ny midtbanemand skal rekvireres til sommer!
Andy Johnson 6 – Kommer til chancer, men udnytter dem ikke godt nok!
Bobby Zamora 7 – Blandt de bedre i første halvleg inden han faldt ud af kampen i anden; brænder stadig for mange chancer…
Olivier Dacourt (Indskiftet 56. minut for Murphy) 5 – Mistede flere bolde end han erobrede; ikke svaret på vores midtbanekvaler
Diomansy Kamara (Indskiftet 59. minut for Johnson) 6 – Rusten men hårdt arbejdende
Zoltan Gera (Indskiftet 67. minut for Zamora) 5 – Mr. Tværaflevering, der aldrig lykkedes og ligner ikke en optimal reserve…
Bænk: Zuberbühler, Stoor, Kallio, Nevland

Kort: Paintsil, Dacourt

Manchester United

van der Sar 6, O’Shea 7 (Eckersley 53, 7), Evra 8, Ferdinand 8 (Evans 45 ,7), Vidic 8, Fletcher 6, Carrick 7, Anderson 7, Park 9, Rooney 8 (Welbeck 63, 6), Tevez 10
Bænk: Foster, Giggs, Berbatov, Scholes

Mål: Tevez (20,34), Rooney (49), Park (81)

Tilskuertal: 24662

Dommer: Mike Dean

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s