Fulham – Stoke: 1-0

I en eftersigende ikke specielt velspillet kamp lykkedes det endnu engang The Cottagers at hente en sejr på home turf og det ser for alvor godt ud på Craven Cottage.

Første halvleg var noget af en dødssejler med undtagen af et par halv-farlige chancer til hvert hold og så selvfølgelig Erik Nevlands matchvinder-kasse.

Nevland var blevet introduceret allerede i det 20. minut, da Bobby NoGoals Zamora måtte trække sig med en skade og bare ni minutter senere garnede den lynfarlige nordmand.

Nevland startede angrebet med en aflevering ud til Andy Johnson på højreflanken, der med et fladt indlæg igen fandt nordmanden, som med en fin afslutning passerede danske Thomas Sørensen i Stoke-målet.

Endnu et bevis på at Nevland fortjener en plads i startopstillingen på bekostning af Mr. No Confidence Zamora og man kan da håbe den store englænder er ude i et par kampe, så norske Nevland kan bevise sit værd.

I forhold til Zamoras skade var der dog bekymring i det 34. minut, da Andy Johnson også måtte lade sig udskifte med en skade til fordel for Diomansy Kamara.

Kamara havde dog et fint indhop og virkede opsat på at vise, at han skulle have en vigtigere rolle på holdet.

Fulham skulle også have gjort det til 2-0, da Dickson Etuhu brændte på et helt frit mål efter en glimrende frisparkskombination af duoen Paul Konchesky/Danny Murphy.

Anden halvlegs start var ligesom størstedelen af første halvleg domineret af hjemmeholdet, hvor især førnævnte Kamara voldte gæsterne store problemer med sine vævre driblinger.

Omkring et kvarter inde i halvlegen begyndte Stoke dog at vise tænder med chancer til Liam Lawrence og Ryan Shawcross, men Fulham holdt gæsterne fra scoring og kunne ved dommerens slutfløjt sætte tre velfotjente point på kontoen.

Værd at bemærke var også, at Collins John var på bænken for første gang i denne sæson, men hollænderen kom, desværre for ham, ikke i aktion trods to skader i angrebet.

Fulham: Schwarzer, Paintsil, Hughes, Hangeland, Konchesky (Baird 82), Dempsey, Murphy, Etuhu, Gera, Zamora (Nevland 20), Johnson (Kamara 34).
Bænk: Zuberbuhler, Stoor, John, Dacourt.

Kort: Nevland

Stoke: Sørensen, Faye, Shawcross, Pugh, Kelly, Delap, Whelan, Etherington, Lawrence, Cresswell, Fuller
Bænk: Simonsen, Sonko, Camara, Tonge, Cort, Dickinson, Olufinjana

Kort: Shawcross, Lawrence

Tilskuertal: 24,997

Dommer: Lee Mason

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s