Fulham – Everton: Optakt

En lidt sørgelig eftermiddag denne søndag, hvor den sidste spillerunde i Premier League løber af stablen, hvilket betyder, at sæsonen lakker mod enden i de fleste europæiske ligaer.

Men udover det triste i, at vi skal undvære fodbold i en rum tid, er der kun luttert positivt at sige om drengerne fra Fulham, der krydser klinger med The Toffees hjemme på Craven Cottage.

En helt igennem fantastisk sæson, hvor Roy Hodgsons udvalgte har overrasket alt og alle og gået fra at være nedrykningskandidat til UEFA European League kandidat (Eller “UEFA Cup kandidat” for os dødelige!).

AJ er tvivlsom mod sin tidligere klub, da han har pådraget sig en mindre knæskade i træning, hvilket dog ikke bekymrer mig synderligt, da Kamara og Nevland er i superform i front i øjeblikket.

Derudover er Bobby Zamora også helt fit igen, men det vil være en gedigen overraskelse, hvis han erobrer sin plads tilbage, eftersom han ikke just har garnet efter behag i denne sæson.

Lejede Giles Barnes er endvidere stadig ude og tager turen tilbage til Derby uden så meget som et enkelt minut på CV’et (Waste of money, ay?)!

David Moyes’ Everton har en FA Cup finale lurende i baghovedet og kan vælge at hvile en stamme af de normale startere. Truppen er dog ikke til de større omrokeringer, da skotten har en af de tyndeste trupper i ligaen (As do Fulham!)..

Moyes har den uheldige helt Phil Jagielka ude resten af sæsonen efter en knæskade, mens forsvarskollega Tony Hibbert er tvivlsom med en skade i nakken.

Statistisk set besidder Everton en, ganske enkelt, elendig statistik mod Fulham på Craven Cottage, hvor de blå ikke har vundet siden 1966(!)…

Disse faktorer bevirker, at jeg godt kan fornemme, hvor resultatet bærer henad!

Fulham:

Schwarzer, Zuberbuhler,

Paintsil, Stoor, Hughes, Hangeland, Baird, Konchesky,

Murphy, Gray, Etuhu, Gera, Dacourt,

Nevland, Johnson, Zamora, Dempsey, Kamara

 

Everton:

Howard, Nash,

Hibbert, Lescott, Baines, Yobo,

Osman, Neville, Fellaini, Pienaar, Cahill, Rodwell, Jacobsen, Gosling, Castillo,

Vaughan, Saha, Jo, Vaughan

Reklamer

2 tanker om "Fulham – Everton: Optakt"

  1. Takker, det har været helt fantastisk, men der venter en hård sæson, hvis ikke vi udbygger den tynde trup med en profil og et par breddespillere:) Men er sikker på ‘Gentleman Roy’ og Mo Fayed nok skal tage sig af det!

    Wenger skal bare lige hive et par profiler ind og så er i “in it to win it” igen! Bare i holder nallerne fra Hangeland;)

    Bare skide ærgeligt at vi skal undvære bold i et par måneder nu! Abstinenserne er allerede ved at vise sig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s