Freakin’ Horns!

Argghhh, stop with the god damn horns!

Argghhh, stop with the god damn horns!

Det er blevet sommer, og sæsonen 2008/09 er i fortiden!

For at tilfredsstille vores fodboldhunger, må vi kigge mod Sydafrika, hvor Confederations Cup løber af stablen med bl.a. Clint Dempsey som deltager.

Af en eller anden uforklarlig årsag har de danske TV-stationer ikke fundet turneringen værdig til at blive klemt ind på den danske sendeflade, selvom licenssvinene fra DDR burde byde deres seere lidt topfodbold til gengæld for alle de penge vi skyder i deres synkende genudsendelses- og pensionistskude!

Det skal også siges, at U21-EM også spilles, men heller ikke den har fundet vej til de danske TV-skærme…

Nå, men tilbage til Confederations Cup, der kan ses på svensk TV (Svt 1 og 2) og norsk TV (Nrk 1), som begge har forstået konceptet af at bruge licenspengene på ordentlig underholdning…

Turneringen har været ganske solid underholdning indtil videre, men der er dog en ting, der går mig på ved denne generalprøve til VM..:

Horn! BÅÅÅÅÅÅÅT!

Denne Confederations Cup er indtil videre druknet i truttelyde fra tilskuerne, der åbenbart ser hornet som en vital del af en tilskuers oppakning, og lad mig bare sige, at det er røv-belastende!

Det er som om tilskuerne har mere travlt med at trutte end at se fodbold, og det kan da undre en smule, hvis de ligefrem giver horn gratis væk til tilhængerne inden kampen med det postyr, som det skaber.

Hvis dette bliver kotume til næste års VM, så står der ‘mute’ oppe i det ene hjørne af mit TV ved alle kampene..

“Det er da bare noget, som du har lagt mærke til”, siger du nok…

Nej, på flere fora (bl.a. Fulhams facebook forum) har brugere udtrykt irritation over, at larmen gennem hele kampen får dem til at krumme tæer!

Lad der være en høj herre i FIFA, der også har set sig sur på hornene, så de kan blive sløjfet til næste sommer! Amen!

Reklamer

2 tanker om "Freakin’ Horns!"

  1. Kan da sige at der allerede igår kom nyheden frem at FIFA vil forbyde disse helvedeshorn, da det faktisk forstyrrer seve spillet der foregår på banen. næsten samme sag som i tennis verden for tiden.

  2. Det var dog lækkert at høre:D Fornuftig beslutning må man sige! Det var simpelthen ulideligt at høre på, og jeg kan forestille mig, det var værre for dem, der var til stede på stadion og ikke mindst spillerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s