Player Of The Season: Mark Schwarzer

Keep on smilin'!

Keep on smilin' Schwarzer, you brilliant man, you

Uomtvisteligt har Mark Schwarzer været den helt store åbenbaring i denne sæson.

Ankommet på en fri transfer fra det tidligere PL hold, Middlesbrough, skulle Schwarzer op til den forgangne sæson, stabilisere en bagkæde, der ikke just havde været blandt mest prangende i de seneste sæsoner.

Og hvilken bedrift det blev i sæsonen, hvor vi opnåede det bedste resultat nogensinde i PL, ikke mindst takket være vores australske ankermand.

Der skal også gives et shout out til den levende legende, Roy Hodgson, for at se prospekterne i australieren, der efterhånden var kørt lidt træt i det midtengelske, hvor han havde spillet det meste af sin karriere, og derfor så sig om efter nye udfordringer.

Disse udfordringer valgte han at tage i hovedstaden, hvor han også var medvirkende til, at Fulhams defensiv var den fjerde bedste i ligaen, hvilket er en fantastisk bedrift.

Jeg vil påstå, at Schwarzer ikke bare har været årets handel i Fulham, men i hele Premier League! Jeg udfordrer i hvert fald dig til at finde en bedre handel, prisen og præstationerne taget i betragtning.

I den kommende sæson er der for alvor forventninger til australieren, hvor han skal prøve at holde clean sheets på den europæiske scene, hvor Fulham skal prøve at kvalificere sig til Europa Leagues gruppespil.

Jeg hylder Schwarzer på lige fod med alle andre fans, og jeg håber på flere mirakler fra vores utrolige goalie, som dem, der kan ses i det nedenstående link:

http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2009/June/PlayeroftheSeasonResult.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s