Keep ‘Em Coming!

Flere navne i vælten!

Det var, hvad jeg vågnede op til denne morgen efter en heftig nats druk for at fejre min nyslåede bachelortitel!

Som skrevet i et tidligere indlæg, mente jeg, at realistiske transfermål inkluderede Eidur Gudjohnsen og Obafemi Martins!

Og hvad skete der lige i går?

Vi blev linket med både Martins og Gudjohnsen!

Måske de engelske medier har fulgt med på min blog, who knows!

Gudjohnsen skulle dog koste i omegnen af 15 millioner Euro, hvilket virker fuldstændigt vanvittigt, hans alder og kvaliteter taget i betragtning.

Martins skulle stå i omkring £8 millioner, hvilket er en fornuftig pris for den lille nigerianer, der helt sikkert kan blive et gigant hit på Craven Cottage.

Udover de to højt profilerede navne er Kevin Doyle også blevet nævnt som angrebsforstærkning til Fulhams slunkne angrebskæde.

Doyle har tidligere været ganske målfarlig i Premier League, men prisen på £6.5 millioner kan godt virke en smule i overkanten, og efter undertegnedes mening vil Martins være en bedre løsning.

Endnu en angriber på Hodgsons radar skulle være Villarreals amerikanske hitman Jozy Altidore, der lige nu er med USA til Confederations Cup.

Her har han ikke imponeret mig specielt, men den unge amerikaner har da helt sikkert potentiale, og med sin solide størrelse kan han sikkert godt få succes i den fysiske Premier League.

I første omgang er der tale om en lejeaftale, hvilket vil være fordelagtigt for alle parter, da Altidore kan få tiltrængt spilletid, Fulham kan få sig en solid målscorer og Villarreal får et ungt talent på græs og kan følge hans udvikling på højeste niveau.

Sidste rygte omhandler en potentiel exit, da Celtic udviser interesse i Diomansy Kamara. Flere medier spekulerer i en pris omkring de £5 millioner, hvilket jeg syntes er en fair pris for senegaleseren.

Kamara er helt sikkert en udmærket spiller og har scoret nogle vitale mål i løbet af de seneste par sæsoner (Ikke mindst en double mod City under The Great Escape), men fem millioner er en god slat penge for en bænkevarmer.

Sidste ord i transfermøllen er ikke skrevet endnu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s