Don’t Stop ‘Til You Get Enough!

Don't Stop!

Don't Stop!

På en dag i afdøde Michael Jacksons tegn (Long live the King of Pop) har medierne igen været ude at finde røverhistorier, og det virker til, at det ikke stopper, før vi rent faktisk går ud og køber et par spillere.

Det mest celebre navn, der bliver nævnt, er Villas ret ordinære Steven Sidwell, som sikkert kunne være en bedre løsning end Etuhu, men ikke til de £5 millioner, som der bliver nævnt i medierne.

Sidste kapitel i den sag er forhåbentlig skrevet!

17 millioner Euro blev Peter Odemwingie hentet til Lokomotiv Moskva for tilbage i 2007 uden at have betalt tilbage spillemæssigt, hvilket nu betyder, at nigerianeren kan være fortid i den russiske hovedstad.

Fulham nævnes som bejler, men skulle eftersigende være langsomme til at komme igang med forhandlingerne, hvilket har pisset Odemwingie og hans agent en smule af.

Formen for Moskva har ikke været synderligt imponerende og prisen skal, efter undertegnedes mening, være særdeles rimelig, før vi lægger et bud ind på nigerianeren.

Sidste levende billede skulle være noget så usædvanligt som et ungt talent, hvilket ikke hænger på træerne i Fulham Football Club!

Arsenals unge U16 kaptajn Samir Carruthers skulle vi dog allerede have tabt på gulvet, da Villa ser ud til at løbe med det unge talent… (Får vi mon nogensinde et supertalent?)!

Stay tuned for more news!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s