Going On The Road!

Sommer, sol og forhåbentlig meget andet seværdigt venter os!

Sommer, sol og forhåbentlig meget andet seværdigt (jf. billede) venter os!

Bloggen vil i de næste tre ugers tid stå stille, da undertegnede skal på en længere roadtrip i selskab med to kammerater!

For at stille nysgerrigheden fra læseren (Ja, som om!), kan jeg da uddybe, at det er en vesteuropæisk roadtrip i en Mazda 323 fra 1994(!)

Turen starter i Aalborg fredag morgen klokken 7 (Argh!) og går først til Skanderborg, hvor vi skal hente vores tredjemand!

Dernæst står den på en ti-tolv timers tur til Amsterdam, hvor vi overnatter på en campingplads i udkanten af den hollandske hovedstad.

Amsterdam er jo en ganske frisindet oplevelse, så mon ikke også vi kaster os over de samme dyder, som hollænderne dyrker i hverdagen!

Efter et par dage i Amsterdam går turen hurtigt gennem Belgien, for hvad er der lige at se i Belgien….

Når vi har krydset den belgiske grænse skærer vi ind over det nordfranske, hvor Normandiets kyst og Omaha Beach venter os sammen med kirkegården ved Colleville-sur-Mer.

Lidt sightseeing senere og vi bevæger os sydpå gennem Caen, Le Mans, Tours og Limoges, hvor det franske landskab skulle vise sig fra den bedste side, så det ser jeg frem til.

Et stop i Toulouse og Andorra er næste punkter på dagsordenen, og dernæst venter den catalanske hovedstad Barcelona.

Efter et par nætter i det nordspanske, futter vi videre til den franske sydkyst, hvor vi har en aftale med en kammerat i Cannes, der vil vise os rundt i byen, hvilket vi glæder os til!

Når Cannes rundturen er overstået, skal vi på casino i Monaco og mænge os med de rige og berømte, og forhåbentlig ikke gå fallit!

Turen går dernæst mod Torino og Mont Blanc, hvorefter vi ræser østpå gennem prægtige Schweiz og tager på visit i mini-fyrstedømmet Liechtenstein.

Østrig skal hurtig overstås, hvorefter vi skal drikke masser af beer i München, og dernæst vender vi næsen hjemad mod den danske grænse!

Alt i alt en fantastisk og ambitiøs plan, og forhåbentlig holder mazdaen i hvert fald til den franske sydkyst, hvilket ikke vil være det dårligste sted at have motorstop (Vi håber dog på ingen motorstop!)…

I mellemtiden ser jeg frem til, hvordan Roy Hodgson agerer, mens jeg er væk!

In Roy we trust!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s