Permanent Farvel Til Volzy

Bye bye Volzy:(

Bye bye Volzy:(

Fulham annoncerede i dag, at Moritz Volz, Collins John, Olivier Dacourt, Julian Gray, Giles Barnes, Karim Laribi og Hannover-bundne Leon Andreasen alle har forladt klubben.

Jeg begræder især tabet af Volz, som jeg så som en god all-round spiller og en solid backup til Johnny Paintsil på højreback pladsen.

Den sympatiske tysker har opnået kult-status i sin tid på Craven Cottage pga. hans jordbundne natur og ikke mindst det faktum, at han cyklede rundt i London på en folding bike i stedet for at køre rundt i en luksuriøs Benz.

Den tidligere Arsenal-spiller kom til Fulham tilbage i 2004 og var i sidste sæson udlejet til Ipswich.

Både Dacourt og Barnes var i Fulham på leje-aftaler, og mens Dacourt fik en smule spilletid, blev det ikke til et eneste minut for talentfulde Barnes, der var skadet gennem det halvår, han tilbragte hos The Cottagers.

Ingen af de to vil dog blive synderligt savnet, da Dacourts bidrag også har været til at overse!

Julian Grays skifte til Fulham ved årsskiftet var det mest mærkværdige ved denne sæson, da kantspilleren havde tilbragt et halvår på lån inden da uden at få en eneste kamp.

Derfor blev Gray overraskende tilbudt en kontrakt ved nytår, men må nu ud og lede efter en ny klub, da kontrakten kun gjaldt til sommerpausen.

Unge Laribi lignede et solidt talent, men klubben har heller ikke valgt at forlænge med forsvarsspilleren, der nu formodentlig må ned på et lavere niveau.

Sidste mand (Udover Andreasen) og indbegrebet af en nedtur er Collins John, der var U21-landsholdsspiller for Holland, da han ankom til Craven Cottage.

Under opholdet i det sydvestlige London opnåede John også to landskampe, men mistede derefter fuldstændigt formen og har i de seneste par sæsoner haft usuccesfulde lejemål hos Leicester, Watford og NEC.

I en alder af bare 23 ser karrieren ud til at have ramt en mur, og hollænderen må formodentlig et par niveauer ned for igen at få den selvtillid, der gjorde ham til en regulær målscorer tilbage i starten af Fulham-karrieren.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s