Kampen Om Bønnestagen!

Mr. Beanstock

Mr. Beanstock

Med Bobby Zamoras (forhåbentlig) snarlige afgang til Hull, opstår der et hul i front, selvom Hodgson både har Killer Nevland og Cool Kamara i truppen.

Ingen af de to virker dog til 100 % at have Roy Hodgsons tillid, og derfor har den høflige englænder set sig varm på Pompeys bønnestage, Peter Crouch, der er på vej til at søge nye veje efter et par år på sydkysten.

Sunderland har i dag trukket sig i kampen om den engelske landsholdsspiller, og ifølge flere medier er det nu kun Spurs og Fulham, der er bejlere til den høje angriber.

Men hvilke faktorer spiller ind vedrørende det endelige valg for Crouch:

– Crouch tjener eftersigende £70.000 om ugen, hvilket Fulham kan have svært ved at leve op til. Spurs derimod kan eventuelt efterkomme de krav, men skulle have en meget stram lønstruktur, der også kan gøre det svært for Harry Redknapps tropper at punge så mange penge ud om ugen på en spiller.

– Hos Fulham vil Crouch 100 % være førsteangriber, mens han hos Tottenham skal slås med Robbie Keane, Jermaine Defoe, Roman Pavlychenko og Darren Bent om pladserne i front.

– I det lange løb ligner Tottenham den bedre løsning resultatmæssigt, da Fulham realistisk set ikke fastholder en Top 7 placering i de næste sæsoner (Både City, Spurs og eventuelt også Portsmouth kan overhale indenom).

– Fulham kan dog byde på europæisk fodbold allerede i den kommende sæson, hvilket Spurs ikke kan lokke med.

– Begge klubber er beliggende i London, hvilket Crouch også foretrækker, da han tidligere har været bosat i det sydlige London.

– Både Fulham og Tottenham er begge nødt til at afhænde en frontangriber, hvis de skal have råd til Crouchs lønninger og transferbeløb (Zamora fra Fulham og Pavlychenko eller Bent fra Spurs – Pompey forlanger eftersigende £12 mio. for angriberen).

– En hel tredje løsning kunne dog være, at Crouch forbliver på sydkysten, da Pompey i dag har fået ny formand i skikkelse af milliardæren Sulaiman Al Fahim. Han kan eventuelt skyde penge ind i sydkystens stolthed og derved hæve ambitionsniveauet for Portsmouth, hvilken kan friste den store Crouch.

Alt i alt er der adskillelige faktorer, der spiller til Fulhams fordel, men igen er økonomien et betydende aspekt, hvor Fulham formodentlig vil have svært ved at matche Spurs økonomiske position i Crouch-ræset.

Crouch er en spændende mulighed for at få en David/Goliath konstellation i front, der rent faktisk virker i modsætning til den nuværende Zamora/Johnson kombination.

Vi krydser fingre for, at et skifte til Fulham er nærliggende!

Imens vi venter på Crouch, har vi haft sydafrikanske Kagiso Dikcagoi på prøve i de seneste par uger, hvor han skulle prøve at overbevise Roy Hodgson, om han er værdig til en kontrakt.

Dikcagoi var allerede i januar tæt på en kontrakt, men en forfejlet arbejdstilladelse sendte den aftale ud over Atlanten!

Hodgson vil i de kommende dage evaluere Dikcagois prøvetræning, og tiden vil vise om den løbestærke landsholdsspiller bliver ny mand i den hvide trøje.

Sidste mand i fokus er WBA’s Jonathan Greening, som Fulham også har haft et bud ude på. WBA valgte dog at afvise buddet som utilstrækkeligt, og spørgsmålet er om Hodgson er villig til at betale mere for den middelmådige midtbanespiller.

Jeg ser ikke Greening som svaret på vores breddeproblemer; især ikke til den pris som WBA forlanger (£3.5 mio!), og derfor vil Hodgson forhåbentlig forfølge andre mål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s