Nyt På En Lørdag…

I øjeblikket har jeg indkvarteret mig selv på en mindre miniferie hos mine forældre i en lille nordjysk landsby, og kors hvor jeg keder mig(!)

Det er heller ikke de vildt ophidsende nyheder, der præger overskrifterne på Fulhams nyhedsliste, men det er muligt at finde et par nyhedsstumper af interesse.

Først og fremmest har Christian Poulsen, ifølge danske medier, afvist de engelske klubber, der var interesserede i en lejeaftale, deriblandt desværre også Fulham.

Den danske landsholdsspiller skulle dog kun løbe op i £6 millioner, og det vil være en yderst fornuftig handel at realisere, da Poulsen vil agere tiltrængt defensiv krumtap på midtbanen.

Juventus spilleren er kun interesseret i et permanent skifte, og hvis ikke dette kan lade sig gøre, forbliver han i Torino for at kæmpe om pladserne.

Crouch-sagaen er gået lidt i stå, efter Bobby NoGoals har haft svært ved at bestemme sig med hensyn til skiftet til Hull.

Hvis bare NoGoals tog sig en smule sammen (hvilket han ikke gør på banen) og skrev under for Phil Browns orangefarvede nedrykningskandidater, så vi kan bruge de £5 mio. til delvist at finansiere et køb af Crouch.

£5 millioner for Bobby NoGoals! We are having a laugh!

Udover Crouch er Old Roy også interesseret i WBA’s kaptajn, Jonathan Greening, men The Baggies har valgt at afvise et bud på hele £4 millioner fra Fulham FC, hvilket jeg egentlig er godt tilfreds med.

£4 millioner må være maks for en 30-årig middelmådig midtbanespiller og lidt uforståeligt, at vi smider penge ud af vinduet på den måde….!

Til sidst fik Fulham 3-3 ude mod Peterborough, hvilket ikke just var imponerende især i forhold til, at vi førte 3-0 ved pausen på en kasse fra Dempsey og to fra NoGoals (Wow!)!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s