To Be Or Not To Be: That Is The Question!

En mindre kærlighedsaffære mellem den sydafrikanske landsholdsspiller med det mundrette navn, Kagiso Dikgacoi, og Fulham har “præget” Fulham nyhederne i denne uge, som ellers har været en ganske dødkedelig affære…

Dikgacoi påstod i januar, at Fulham havde skrevet kontrakt med ham, hvis sydafrikaneren havde fået en arbejdstilladelse.

Fulham forholdt sig dog passiv under hele medie-showet, og ikke en eneste gang kom der en officiel udtalelse fra klubben.

Derfor troede mange supportere, at det måske bare var en røverhistorie fra Dikgacoi og hans agent, men som sagt dukkede midtbanespilleren igen op i medierne i denne uge.

Denne gang påstår den arbejdssomme midtbaneterrier, at Fulham allerede har skrevet kontrakt med ham, og at det hele er en done deal….

Men er Kagiso Dikgacoi så Fulham-spiller?

Ingen officielle kilder har bekræftet skiftet, og det virker til alle fansiderne er lige så forvirrede som “redaktionen” her på bloggen…

Så for at svare på ovennævnte spørgsmål: No clue….

Mon ikke vi bliver klogere inden for ganske kort tid.

I hvert fald begynder Fulham-fansene at blive en smule utålmodige på transferfronten, mens jeg, her på bloggen, stadig ser tiden an!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s