Fulham – Chelsea: 0-2

På en ganske skuffende søndag eftermiddag på Craven Cottage, blev et træt Fulham-mandskab udspillet af en flok veloplagte Chelsea-spillere, som rejste hjem med en 2-0 sejr i bagagen uden at have givet sig 100 %.

Gennem hele kampen havde vi absolut intet at skulle have sagt, og Chelsea kunne med lidt skarphed have ført med flere mål allerede efter en halv time.

I det 38. minut fik Chelsea dog brudt Fulhams bagkæde, da Didier Drogba, i en mistænkelig offside position, blev spillet fri af Frank Lampard, og alene med Mark Schwarzer svigtede ivorianeren ikke.

Resten af halvlegen fortsatte Chelski deres dominans, og Fulham kunne takke deres held for, at de kun var bagud med en kasse ved pausen.

Anden halvlegs start kunne være blevet lidt af et antiklimaks for Chelsea, da Danny Murphy sendte et indlæg over, som Ricardo Carvalho var ved at score selvmål på, men (u)heldigvis for portugiseren røg bolden over Petr Cechs mål.

Halv-store tilbud til Drogba og franske Florent Malouda fulgte, før Nicolas Anelka med et kvarter igen udbyggede føringen med angrebskollega Drogba som oplægger.

Resten af kampen bød på samme tendenser, og Fulham lignede et tredje-divisions hold, der var gået forkert…

The Cottagers forsøgte hele tiden de svære afleveringer gennem midten i stedet for at brede spillet ud til de to kantspillere (eller i hvert fald Duff).

For at evaluere på kampen, mener jeg, at Roy Hodgson begik et par gigantiske taktiske brølere.

Først og fremmest forstår jeg ikke, hvorfor vores mest kreative mand, Clint Dempsey, bliver lagt op i front, hvor han absolut ikke bidrog med noget som helst (Rørte han overhovedet bolden?)!

Det havde klart været at foretrække, hvis Erik “Kølig som en laks” Nevland eller Diomansy “Hurtigere end Usain Bolt” Kamara havde udgjort angrebsduoen med Bobby NoGoals, mens Dempsey så blev rykket ned på Zoltan “Useless as a Donkey” Geras plads. Ungareren har overhovedet ikke niveau til Premier League, hvilket han har vist, lige siden han ankom fra WBA.

En anden besynderlig beslutning var at erstatte midtbanespiller Murphy med den udprægede centrale forsvarer, Chris “Toppen af middelmådighed” Baird, i stedet for at sætte vores norske fighter og midtbanespiller, Bjørn Helge Riise, på banen!

Bairds bidrag til kampen var gaven “Ingenting”, mens Riise eventuelt kunne have sat Chelseas midtbane under en smule pres, som startelleveren ikke var i stand til….

Uha, det var simpelthen det ringeste, jeg har set Fulham spille i rigtig lang tid! Håber Andy Johnson vender tilbage hurtigst muligt!! Amkar Perm i midtugen!

Come On You Whites!

Kamp Fakta

Fulham (Karakterer efter den gamle 13-skala)

Schwarzer 7 – Kunne ikke rigtigt gøre noget ved scoringer og havde et par okay redninger

Paintsil 5 – Cole og Malouda brød igennem i Paintsils side, når de ville, men ghaneseren fik heller ikke meget støtte!

Hughes 5 – Blev overløbet ved begge mål

Hangeland 7 – Okay kamp uden at være prangende, kom i vejen for en del og var ikke skyld i nogen af målene

Konchesky 7 – Blev ikke rigtigt presset af Chelseas højre side, og havde nogle fine fremløb, men sløsede lidt i pasningsspillet

Gera 03 – Manden er blottet for alt, hvad der hedder selvtillid og havde store problemer med kunsten at tæmme en bold. Hånlige klapsalver, da han blev skiftet ud, og Roy Hodgson burde kunne se skriften på væggen!

Etuhu 6 – Kom godt i vejen for en del Chelsea opspil, men blev efterhånden statist i Chelsea-showet

Murphy 03 – Chokerende dårligt pasningsspil gennem hele kampen før han udgik med en skade i det 70. minut, hvilket var en reflektion af hans indsats i kampen!

Duff 6 – Fik ikke det helt store at arbejde med trods nogle gode ryk op af venstrekanten

Dempsey 5 – Bidrog med intet i en uvant rolle som angriber

Zamora 5 – Var du i startopstillingen! Rørte måske bolden en gang takket være elendigt pasningsspil fra folkene bag ham

Kamara 5 (62) – Indskiftet uden at gøre noget væsen af sig

Baird 5 (70) – Mærlværdig indskiftning af Roy Hodgson; kunne slet ikke dæmme op for Chelseas skræmmende midtbane

Nevland 5 (75) – Rørte knap bolden grundet Chelseas dominans

Bænk: Zuberbuhler, Kelly, Seol, Riise.

Chelsea Cech, Bosingwa (Hutchinson 86), Carvalho, Terry,Ashley Cole, Mikel, Ballack, Malouda, Lampard (Deco 81),Drogba, Anelka.
Bænk: Turnbull, Ivanovic, Essien, Kalou, Sturridge.

Mål: Drogba 39, Anelka 76.

Tilskuertal: 25,404

Dommer: Andre Marriner

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s