Lidt Efternølere….

Murphy til 2011

Murphy til 2011

Pga. flytterod og stress er det lykkes mig at nedgradere nyhederne til et minimum, og derfor har jeg et par hængepartier, jeg lige skal have skriblet ned på sprødt blog-papir.

Først og fremmest har Danny Murphy forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så den nu løber til 2011. Med det pasningsspil, som Murphy har udvist på det seneste, kan jeg godt have mine bange anelser om, at alderen måske er ved at indhente den gamle kaptajn.

Men ikke desto mindre er han vores kaptajn, og et godt eksempel for de (få) unge spillere, vi har i truppen, og på sine gode dage kan han flænse et modstanderhold op med en fremragende sukkerball.

Dernæst har australske Adrian Leijer forladt os til fordel for hjemlandets Melbourne Victory, hvor forsvareren har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

Unge Leijer fik aldrig sat sit aftryk i Fulham på trods af de superlativer, der blev klasket på ham, da han ankom til klubben, og forhåbentlig går det bedre for ham på et lavere niveau i Hyundai A-League.

Held og lykke til Leijer.

In other news, har den tidligere Fulham-spiller, Hameur Bouazza, i en bizar kovending fået ophævet sin kontrakt efter bare fire dage og en enkelt kamp for Sivasspor.

Grunden til bruddet kan vi kun spekulere om, men ifølge klubben skulle Bouazza have angivet personlige grunde som årsag (Måske han ikke havde fortalt hustruen, at de skulle flytte til Tyrkiet…. Who knows..)!

Sidst, men ikke mindst, er Everton nu ude efter Brede Hangeland, hvilket formodentlig igen er mediernes forsøg på at gøre nordmanden utilfreds med livet på Craven Cottage.

The Toffees har modtaget astronomiske £24 millioner for Joleon Lescott(!), og har derfor lidt håndører at byde ind med på trods af købet af den russiske playmaker, Diniyar Bilyaletdinov, for £10 millioner.

Jeg er dog rimelig sikker på, at Brede forbliver på The Cottage i mindst en sæson endnu; hvis ikke ser det i hvert fald sort ud, da vi så skal ud og hente en verdensklasse forsvarer inden transfervinduet lukker natten til tirsdag..!

Stay tuned!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s