Aston Villa – Fulham: 2-0

Netop som jeg troede, at det ikke kunne blive ringere end sidste uges indsats mod Chelsea, blev jeg overrasket i dag, da Fulham i en rædselsfuld kamp blev slået 2-0 på Villa Park.

Allerede efter tre minutter fik Fulham en mavepuster af dimensioner, da John Paintsil, under hårdt pres fra Carlos Cuellar, headede et Ashley Young hjørnespark ind bag sin egen målmand.

Begge mandskaber kunne være kommet på scoringstavlen kort efter, da først Steve Sidwell og dernæst Clint Dempsey brændte gigant chancer foran de to mål.

Dempseys hit-and-miss var også det tætteste, som Fulham kom på en scoring i hele kampen, hvor Villa var det klart farligste af de to mandskaber.

Villa havde gennem hele kampen held med at stresse Fulham-spillerne ved hele tiden at presse boldholderen, og derved faldt Fulhams pasningsspil fuldstændigt fra hinanden (har måske aldrig set så mange boldtab som denne eftermiddag).

Efter en halv time kunne Paintsil have kostet endnu et selvmål, da han prøvede at tæmme endnu et Young hjørnespark, men i stedet for at kontrollere bolden sendte han den hen på Dickson Etuhu, som med en refleks var ved at passere Schwarzer. Gudskelov for nigerianeren fløj bolden snert over mål, og Young kunne i stedet gøre klar til endnu et hjørne.

Anden halvleg var lige så frustrerende at se på som første, og begge mandskaber kom ikke til de store chancer før Gabby Agbonlahor i det 59. minut sendte bolden forbi Schwarzer med et drøn fra 30 meters afstand.

Resten af halvlegen forsøgte Villa bare at holde føringen, mens Fulham ikke var i stand til at komme til et kvalificeret forsøg mod en arbejdsløs Brad Friedel i Villa-målet.

Absolut ikke godkendt indsats af The Cottagers, og selvom det kun var tredje kamp i sæsonen, kan man godt blive lidt bekymret på holdets vegne.

Kreativiteten var fuldstændigt forsvundet fra Fulhams midtbane; Duff løb rundt med hovedet under armen, Clinten var usynlig, Greening var som en statue og Etuhu en stor fejlaflevering. Chokerende ringe!

Ude på bænken virkede Roy Hodgson en smule hjælpeløs, og i stedet for at sende en fighter som Bjørn Helge Riise på banen, sad han med armene over kors det meste af kampen, hvis man ser bort fra en alt for sen indskiftning af Eddie Johnson.

Get it sorted!!!

Kamp Fakta

Villa: Friedel, Shorey, Beye, Clarke, Cuellar, Reo-Coker (Carew 72), Sidwell, Petrov, Milner, Young, Agbonlahor
Bænk: Guzan, Warnock, Gardner, Delph, Albrighton, Heskey

Mål: Paintsil (Selvmål 3), Agbonlahor (59)

Kort: Sidwell

Fulham (Karakterer efter den gamle 13-skala)

Mark Schwarzer 7 – Plukkede de fleste indlæg ned og stod stabilt gennem hele kampen. Kunne med lidt held have forhindret 2-0 målet, men jeg bebrejder ikke vore australske ankermand.

Paul Konchesky 7 – Godkendt indsats som en af de få og Fulhams bedste spiller med en masse offensive løb og agtpågivenhed i det defensive.

John Paintsil 03 – Blev kørt rundt af Villas venstre side, krydrede det med frustrerende dumme frispark og et selvmål.

Brede Hangeland 7 – Solid igen uden at være prangende og alt for mange høje afleveringer uden modtager-adresse.

Aaron Hughes 6 – Så overraskende usikker ud i sine indgreb, og havde lidt problemer med de hurtige Villa-spillere

Damien Duff 5 – Løb rundt som en hovedløs kylling med en masse håbløse stopfinter oppe i ærmet. Ligner ikke den Damien Duff jeg kendte fra år tilbage!

Clint Dempsey 03 – Lignede en slagen mand gennem hele kampen. Intet kreativitet fra amerikaneren, som luntede rundt uden at gøre det store væsen af sig.

Jonathan Greening 00 – Den mest stillestående spiller på banen burde ikke have sved på panden! Var fremragende til at aflevere bagud og havde ikke en eneste vellykket offensiv pasning. Horribel debut, og forhåbentlig kommer der ikke flere af de kampe fra midtbanespilleren.

Dickson Etuhu 00 – Elendig indsats! Mistede et hav af bolde, og viste de samme klodsede tendenser, som i starten af sin Fulham-karriere. Pyntede kagen med et retarderet gult kort! Dickson got his groove back…… And thats not good!

Erik Nevland 5 – Burde indmeldes i Anonyme Fodboldspillere. Fik dog heller ikke en eneste kvalificeret bold at arbejde med!

Diomansy Kamara 6 – Jagtede de fleste umulige bolde, som midtbane og forsvar sendte op imod ham, men de fleste løb var nytteløse.

Eddie Johnson 6 – Indskiftet i det 75. minut og prøvede at bringe lidt til tallerknen uden, at det dog lykkedes til fulde.

Bænk: Zuberbuhler, Kelly, Smalling, Baird, Riise, Gera

Kort: Etuhu, Greening

Tilskuertal: 32,917

Dommer: Steve Bennett 5 (Bortdømte Fulham flere gange ved ikke at give frispark lige uden for Villas felt og et hårdt dømt gult kort til Greening)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s