Hængepartier!

Manglende motivation og et væld af arbejdspres på Uni har gjort, at jeg simpelthen har været nødt til at prioritere, og endnu engang er det gået ud over bloggen, som jeg trofast har holdt ved lige i næsten halvandet år.

Nu vil jeg derfor benytte den højt-profilerede landsholdspause til kort at beskrive sidste uges Cottagers kampe.

Det blev en uge på godt og ondt, da Fulham i sidste uge havde opgør mod først Basel i Europa League og dernæst West Ham i Premier League.

Schweiziske Basel skulle overvindes, hvis Fulham ville have den mindste chance for at gå videre i europæisk fodbold, og Danny Murphy gjorde også tingene færdigt, da han med et tørt hug i det 57. minut afgjorde kampen.

Dette betyder, at Fulham nu er i toppen af gruppe E foran Roma, som The Cottagers endnu ikke har haft fornøjelsen af at møde.

Kamp Statistik

Fulham Schwarzer, Kelly, Baird, Smalling, Konchesky, Dempsey, Greening, Murphy, Riise, Zamora, Andrew Johnson.
Bænk: Pantsil, Nevland, Gera, Kamara, Hughes, Saunders, Anderson.

Kort: Greening, Baird.

Mål: Murphy 57.

Basle Costanzo, Sahin, Abraham (Da Silva 69), Atan, Safari, Carlitos (Almerares 82), Gelabert (Chipperfield 86), Huggel,Stocker, Frei, Streller.
Bænk: Colomba, Shaqiri, Cabral, Ferati.

Tilskuertal: 16,100

Dommer: Michael Weiner (Tyskland)

Ugens anden opgave var på Boleyn Ground, hvor formsvage West Ham udgjorde modstanderen i en bundgyser, der ville sende Fulham under stregen i tilfælde af nederlag.

Fulhams fans fik bange anelser, da store Carlton Cole bragte hjemmeholdet foran 1-0 allerede efter et lille kvarter.

Og da PL-debuterende Kagisho Dikgacoi, kort før pausen, blev udvist i en duel med Scott Parker, hvor Parker havde fortjent samme straf, så det for alvor sort ud for gæsterne.

Fulham kom dog tilbage i kampen få minutter efter pausen, da Matthew Upson klodset rev kølige Diomansy Kamara omkuld i feltet, hvorefter Danny Murphy sikkert sendte det efterfølgende straffespark ind bag Robert Green.

Comebacket blev fuldendt, da formstærke Zoltan Gera udnyttede, at Green gik forkert ved et indlæg, og roligt placerede den i netmaskerne foran det målløse hjemmepublikum.

West Ham virkede rådvilde i resten af kampen, og det virkede til, at Fulham skulle rejse den korte vej hjem med tre point i bagagen.

Men i overtiden skete det, der ikke måtte ske (som sædvanligt….)!

Talentfulde Junior Stanislas sendte et ganske ufarligt skud afsted fra kanten af feltet, og via Aaron Hughes’ fod snød den fuldstændigt en chanceløs Mark Schwarzer i Fulham-målet!

Ufatteligt, og man sad lidt og følte med Fulham-holdet, der havde fightet med en mand i undertal i en halvleg, hvorefter de tre point brutalt blev hevet fra dem.

Arggghhh!!! Irriterende pointtab mod et West Ham hold, der ikke virker til at være i balance! Dommer Phil Dowd og hans linjevogter kostede os efter min overbevisning kampen med hans tvivlsomme kendelse omkring Parker/Dikgacoi duellen.

Op på hesten igen!

Reklamer

2 tanker om "Hængepartier!"

  1. Godt at se du prøver at holde fast i denne geniale blog. Og er helt enig med at Dowd så umådelig skidt den situation. Men man kan jo ikke sige at Diga’PSYKO’coi har spillet sig tættere på en start 11’er. Især når man ved hvor tro Roy Hodgson er overfor sie 11 udvalgte.

    Jeg må også efter kampen mod Basel sige at et avancement fra gruppen ikke er umuligt. Kunne være sjovt hvis de skulle en tur til København!!

  2. Tak for de pæne ord:D Har en del artikler liggende, som ikke er blevet publiceret endnu, men har en del bolde i luften i øjeblikket, så der kan godt gå lidt tid mellem opdateringerne (som f.eks. lige nu).

    Dikgacoi (hader det navn! Staver det forkert hele tiden!) har i hvert fald en revanche, han skal have taget efter sin karantæne. Jeg vil ønske Roy gik lidt imod sine principper og ville overveje at udskifte Bobby med Kamara, som på det seneste har vist strygende form i de få optrædener, han har fået. Bobby-boy har vist fået lang nok snor, da en angriber jo bliver målt på, hvor mange mål han scorer. Men mere om det i en senere artikel!

    Hvis de skal til Kbh, er jeg i hvert fald på plads, selvom jeg bor i den anden ende af landet:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s