Fulham – Hull: Optakt

Efter landskampspausen byder Premier League endnu engang op til dans, og denne gang skal drengerne fra Fulham op imod deres nemesis fra sidste sæson, Hull City.

Roy Hodgson kan kun notere sig Toni Kallio (akillessene) og Simon Davies (fod) som ukampdygtige, mens Kagisho Dikgacoi er ude med karantæne efter sit røde kort mod West Ham.

Hos Hull kan der blive comeback til en gammel Fulham-kending, da Jimmy Bullard har erklæret sig klar til kamp efter at have siddet ude siden sin debut for ni måneder siden.

Inden da havde han været i en længere konflikt med Fulhams ledelse omkring kontraktforhold, og da Hull langede fem millioner pund ud for midtbanespilleren, var det pludseligt slut for Bullard på Craven Cottage.

Det skal blive interessant at se, hvordan Fulhams fans modtager den tidligere publikumsfavorit, som blev særdeles upopulær på Craven Cottage efter sit farvel, da mange tidligere tilbedere var af den mening, at Bullard var for grådig i sine forhandlinger.

Ellers er Richard Garcia (knæ) og Ian Ashbee (knæ) ikke til rådighed for Hull, mens Anthony Gardner kan få comeback efter langvarige knæproblemer ligesom Bullard.

Phil “Fake Tan” Browns Hull kunne i den forgangne sæson sætte seks point på kontoen i de to opgør mod Fulham, men denne mandag SKAL der hentes tre point, hvis ikke det skal blive en sæson i bunden af ligaen.

Hull har, ligesom Fulham, ikke vist imponerende form i denne sæson, og det er min overbevisning, at de orange skal være utroligt heldige med ikke at spille Championship om ti måneder.

COYW

Fulham:

Schwarzer, Zuberbuhler,

Paintsil, Kelly, Baird, Hangeland, Smalling, Hughes, Konchesky,

Riise, Greening, Dempsey, Murphy, Greening, Gera, Andranik, Etuhu,

Nevland, Zamora, Kamara, A. Johnson, E Johnson, Seol, Elm

Hull City:

Myhill, Duke, Warner,

McShane, Sonko, Dawson,Zayatte, Mouyokolo, Gardner, Mendy, Cooper,

Kilbane, Marney, Hunt, Geovanni, Olofinjana, Boateng, Halmosi, Bullard,

Barmby, Vennegoor of Hesselink, Ghilas, Cousin, Altidore

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s