Manchester City – Fulham: 2-2

Efter en landsdækkende studietur er jeg nu tilbage og har et par efternølere, der skal skribles ned på interaktivt papir.

Jeg bemærkede inden kampen mod City, at det ville blive en særdeles hård nød at knække, men cadeau til Fulhams tropper, der eminent klarede 2-2 i den svære udebanekamp den 25. oktober.

Første fase af kampen forløb forudsigeligt, hvor City havde størstedelen af spillet, mens Fulham måtte ty til kontraer for at komme frem til chancer.

Dette førte til, at begge mandskaber kom til udmærkede chancer, dog med overvægt til City og en livlig Carlos Tevez i front, der havde kampens første store tilbud i det 17. minut, da hans flade afslutning gik snert forbi Mark Schwarzers ene opstander.

Bare et minut senere skulle gæsterne dog have været i front, da Diomansy Kamara snød Citys offside fælde og var alene med Shay Given, men et øjebliks tøven gav målmanden chancen for at snuppe bolden for fødderne af den senegalesiske forward.

I den anden ende havde usympatiske Emmanuel Adebayor travlt med at filme sig til frispark og straffespark, mens Nigel de Jong og Kolo Toure havde hæderlige forsøg i deres iver på at passere australske Schwarzer i Fulham-målet.

Chancerne flød nu i stride strømme til især City, mens Jonathan Greenings langskudsforsøg i det 30. minut var det tætteste Fulham kom i resten af første halvleg.

Lige inden halvleg virkede det til, at City kom i front, da Micah Richards headede et Martin Petrov hjørnespark i nettet, men dommer Kevin Friends fløjte lød for et tilsyneladende frispark på Chris Baird, som der ikke var mange, der kunne spotte.

“Pyha!”, udbrød jeg, men efter pausen blev det til et fortvivlende hyl rettet mod Bobby Zamora, der havde brændt en gigantisk mulighed, da han på forunderlig vis missede på et frit mål fra fem meters afstand(!)

Og det blev hurtigt værre, da først Joleon Lescott og dernæst Petrov i henholdsvis det 53. og 60. minut sendte Fulham ud i mørket, hvor især det sidste mål var en fremragende kasse fra kanten af feltet.

“Suk”, lød det nu fra undertegnede, som overvejede at slukke for kampen, men bare to minutter senere kom Fulham igen ind i kampen, da Damien Duff placerede bolden bag Shay Given fra tyve meters afstand.

Fulham levede i høj grad endnu, og det var ikke slut før “the fat man sings”.

Og få minutter senere blev det så 2-2, da Clint Dempsey kom først på Greenings glimrende placerede frispark uden chance for Given i City-målet.

Chancer fulgte til begge mandskaber, men desværre blev det ikke til et lignende comeback, som fra den meriterende sejr i “The Great Escape” tilbage i 2008, da Fulham vendte 2-0 til 2-3 i en kamp, der grundlagde vores forunderlige redning fra nedrykning.

Kamp Fakta

Man City Given, Richards, Toure (Kompany 90), Lescott, Bridge, De Jong (Ireland 72), Barry, Petrov (Wright-Phillips 67), Bellamy, Adebayor, Tevez.
Bænk: Taylor, Johnson, Sylvinho, Weiss.

Mål: Lescott 53, Petrov 60.

Fulham (Karakterer efter den gamle 13-skala)

Schwarzer 8 – En lidt famlende start men stor autoritet i slutfasen

Pantsil 5 – En ganske forfærdentlig kamp af ghaneseren, der skøjtede rundt i størstedelen af kampen

Hangeland 10 – Holdt for det meste Citys angribere i kort snor

Hughes 8 – Stabil uden dog at gøre meget væsen af sig

Kelly 8 – Solid gennem det meste af kampen, men usynlig i det offensive

Duff 9 – Blev slagtet flere gange af Bridge, men gav aldrig op, garnede et superb mål og var en vigtig mand i slutfasen

Greening 7 – Lidt startvanskeligheder og tog ikke det ansvar, som Hodgson måske havde håbet på; fik dog en assist ud af anstrengelserne

Baird 10 – Limen der holdt kæderne sammen

Dempsey 9 – Fremragende fight igennem hele kampen og kom til flere tilbud, hvoraf det ene udmøntede i en kasse

Kamara 8 – Jagtede alle bolde á la Tevez, men havde ikke held i afslutningerne

Zamora 8 – Lidt væk i første halvleg og brændte et par gode (enorme) muligheder. Dog klasse i de sidste tyve min, hvor City-forsvaret havde store problemer med The Artist formerly known as NoGoals; derudover en Assist til Duffs kasse!

Seol UB – Kom ind i sidste minut, og kan derfor ikke bedømmes

Bænk: Zuberbuhler, Nevland, Gera, Riise, Eddie Johnson, Smalling.

Gule kort: Hangeland, Pantsil.

Mål: Duff 62, Dempsey 68.

Tilskuertal: 44,906

Dommer: Kevin Friend

Kamp Stats Man City Fulham
Mål 2 2
Boldbesiddelse 57% 43%
Forsøg 24 13
På mål 6 5
Hjørnespark 14 2
Off-sides 3 3
Redninger 3 4
Frispark 14 13
Gule kort 0 2
Røde kort 0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s