Wigan – Fulham: 1-1

Da jeg i øjeblikket har adskillige bolde flyvende rundt i luften, har det været svært at få tid til at opdatere bloggen, så heldigvis er jeg blevet “velsignet” med en landskampspause, så jeg kan få ordnet et par efternølere.

En af de efternølere fandt sted sidste weekend, hvor mellemvægter braget mod Wigan fandt sted på det nydøbte DW Stadium.

Kampen var ikke så meget at skrive hjem om for Fulham, der i høj grad var heldige (og dygtige) med at rejse hjem med et point i bagagen.

Efter en Wigan-domineret start fik Fulham dog kampens første store tilbud, da Erik Nevland ramte opstanderen med et glimrende hovedstød, der efterlod målmand Chris Kirkland måbende på sin streg.

Wigan svarede hurtigt igen, og bragte sig på tavlen allerede i det 14. minut, da Paul Scharner, i kamp med to Fulham-spillere, fik headet bolden videre til en umarkeret Emmerson Boyce, som med et velplaceret spark passerede Mark Schwarzer i Fulham-målet.

Hjemmeholdet fortsatte deres stormløb, og var det ikke for Schwarzer, kunne Fulham hurtigt være sunket længere ned i sølet, da den australske ankermand holdt fremragende forsøg fra Charles N’Zogbia og Hugo Rodallega ude.

Og mens det lignede cruise-control fra hjemmeholdets side, nedlagde Titus Bramble, Clint Dempsey, i feltet, og den amerikanske elegantier eksekverede selv sikkert fra straffesparkspletten til pausestilling 1-1.

Anden halvleg var i høj grad målmændenes 45 minutter of fame, da begge ankermænd holdt modstanderholdene fra fadet med fantastiske redninger en masse.

Et ganske tyndt kampreferat, men ikke desto mindre er det dét, jeg har tid til denne søndag eftermiddag (mi scusi).

Roy Hodgson blev forresten udnævnt til månedens manager i oktober, men mere om det i næste uge!

Kamp Stats

Wigan Kirkland, Melchiot, Boyce, Bramble, Edman (Sinclair 78), N’Zogbia, Thomas, Scharner, Diame, Rodallega, Scotland (Koumas 90).
Bænk: Pollitt, Amaya, Cho, Gomez, De Ridder.

Kort: Edman, Bramble.

Mål: Boyce 13.

Fulham Schwarzer, Pantsil, Hangeland, Hughes, Konchesky, Dempsey, Baird, Greening (Etuhu 79), Duff, Zamora, Nevland (Gera 85).
Bænk: Zuberbuhler, Kelly, Riise, Smalling, Dikgacoi.

Kort: Etuhu (90,f).

Mål: Dempsey 39 str.

Tilskuertal: 16,172

Dommer: Phil Dowd

Kamp Stats Wigan Fulham
Mål 1 1
Boldbesiddelse 58% 42%
Forsøg 21 11
På mål 9 4
Hjørnespark 10 6
Off-sides 0 5
Redninger 3 8
Frispark 15 15
Gule kort 2 1
Røde kort 0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s