Fulham – Sunderland: 1-0

Fulham sluttede deres “four-streak” på hjemmebane med en ganske fortjent 1-0 sejr på et proppet Craven Cottage med en vis Bobby Zamora som kontroversiel målscorer, men det vender vi tilbage til.

Fulham var klart bedst i første halvleg, men på trods af dette, var det Sunderland, der havde kampens første chance, da Steed Malbranque fik sat en svag afslutning ind på Mark Schwarzer fra en ellers favorabel position i venstre side af feltet.

Så var det Bobby Zamoras tur til at indtage en ret substantiel hovedrolle, da han satte knolden på et fint John Paintsil indlæg og gjorde det til 1-0 i det 7. minut.

Scoringen blev fejret ved at skubbe Duff og Pantsil væk, råbe “fuck off” rettet mod The Hammersmith End og tysse på tilskuerne, hvilket jeg ikke finder videre sympatisk fra den gode Bobby-boy, som i denne sæson har forbedret sin form betydeligt, og derfor ikke bliver kritiseret i samme grad som i den seneste svage sæson fra angriberens side.

Men mere om det i en senere artikel!

Fulham kunne sagtens være kommet på 2-0 ved Clint Dempsey, da han først sendte et frispark snert over Marton Fulops overlægger og dernæst overplacerede en hæderlig mulighed i feltet, efter Zamora havde fikseret Sunderlands Michael Turner.

Zamora stod for de næste to chancer, og kunne med lidt held have gjort det til 2 og 3-0, da han først headede et Jon Greening hjørne centimeter ved siden af stolpen og dernæst bankede den på overlæggeren efter et Paul Konchesky indlæg.

Og lige inden pausen var Fulham igen skyldig i at brænde en mega-chance, da Erik Nevland fulgte op på et Clint Dempsey forsøg inde i feltet, men ufatteligt nok overplacerede den ellers skarpe nordmand på trods af åbent hus i Sunderland-målet.

Anden halvleg blev knap så seværdig som første, og Sunderland kom lidt bedre med i kampen og sendte et par hæderlige forsøg afsted ved Kenwyne Jones og Darren Bent, mens Clint Dempsey var en evig skudtrussel i den anden ende.

I den hektiske slutfase fik indskiftede Boudewijn Zenden sendt et kanonskud afsted, men Schwarzer fik med lidt besvær kontrol over bolden, og kunne sammen med holdkammeraterne juble over tre fortjente point.

Kamp Fakta

Fulham Schwarzer, Pantsil, Hughes, Hangeland, Konchesky, Duff,Baird, Greening (Dikgacoi 86), Dempsey, Zamora,Nevland (Gera 67).
Bænk: Zuberbuhler, Seol, Murphy, Riise, Smalling.

Kort: Nevland.

Mål: Zamora 7.

Sunderland Fulop, Bardsley, Ferdinand (Nosworthy 30), Turner,Richardson, Malbranque (Campbell 70), Henderson, Cana, Reid,Bent, Jones (Zenden 73).
Bænk: Carson, Murphy, Da Silva, Healy.

Kort: Richardson, Bardsley.

Tilskuertal: 23,168

Dommer: Mike Dean

Kamp Stats Fulham Sunderland
Mål 1 0
Boldbesiddelse 49% 51%
Forsøg 16 8
På mål 2 4
Hjørnespark 4 8
Off-sides 2 2
Redninger 4 1
Frispark 10 14
Gule kort 1 2
Røde kort 0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s