Burnley – Fulham: 1-1

Fulham havde fat i den lange ende i store dele af kampen, men måtte endnu engang rejse fra Turf Moor uden en sejr, men dog med æren i behold.

Fulham var som besat af djævlen, da de løb på banen og kom til ganske hæderlige chancer, men Damien Duff og dernæst Erik Nevland måtte se deres forsøg gå henholdsvis over og blive reddet af The Beast i Burnleys mål.

Robbie Blake fik Burnleys første chance i det 8. minut, men måtte se sit reflekterede skud ryge lige i armenene på australske Mark Schwarzer i Fulham-kassen.

Fulham brød gang på gang igennem Burnleys skrøbelige forsvar, men både Duff, Clint Dempsey og Aaron Hughes var ikke skarpe nok i afslutningsøjeblikket.

En Fulham-domineret første halvleg endte i et remis, men Roy Hodgson må have været optimistisk op til en anden halvleg, hvor Burnley dog kom bedre med i kampen.

I det 50. minut var det dog det altdominerende hold fra første halvleg, Fulham, der kom på 1-0, da Chris Baird sendte en fremragende stikning op til genfødte Bobby Zamora, der med en eminent afslutning passerede store Brian Jensen ved fjerneste hjørne.

Få minutter senere kunne Fulham sagtens være kommet på 2-0, men Dempseys hovedstød på et Duff-hjørnespark blev blokeret på stregen af en vågen Tyrone Mears.

Og et uheld kommer sjældent alene, da Wade Elliott i det 60. minut sendte et velplaceret skud i kassen fra 15 meters afstand uden chance for Schwarzer.

Afslutningen blev domineret af Burnley uden at de dog kom til de helt oplagte chancer, og begge hold kunne notere et point på kontoen, hvilket hjemmeholdet formodentlig var bedst tilfreds med.

Kamp Fakta (Karakterer efter 13-skalaen)

Burnley Jensen, Mears, Carlisle, Caldwell, Jordan,Eagles (Guerrero 86), Alexander, Bikey (McDonald 77), Elliott,Blake (Nugent 56), Steven Fletcher.
Bænk: Penny, Kalvenes, Gudjonsson, Thompson.

Mål: Elliott 60.

Fulham Schwarzer 8, Pantsil 9, Hangeland 8, Hughes 8, Konchesky 7,Greening 7, Baird 9, Dempsey 7, Duff 9, Nevland 7 (Gera 77), Zamora 8.
Bænk: Stockdale, Murphy, Riise, Smalling, Dikgacoi, Elm.

Kort: Greening (35,f), Konchesky (39,f).

Mål: Zamora 50.

Tilskuertal: 18,397

Dommer: Mike Jones

Kamp Stats Burnley Fulham
Mål 1 1
Boldbesiddelse 48% 52%
Forsøg 14 12
På mål 7 5
Hjørnespark 7 4
Off-sides 1 1
Redninger 4 6
Frispark 13 9
Gule kort 0 2
Røde kort 0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s