Fulham – Swindon: Optakt

Året 2010 starter for Fulhams vedkommende med et FA Cup “brag” mod League Ones Swindon Town, der rejser den forholdsvis korte distance øst på til London og Craven Cottage.

Hos Fulham vil ‘Almighty’ Brede Hangeland gennemgå en fitnesstest op til kampen for at fastslå, om den norske kæmpe er i stand til at stille til start.

Johnny Paintsil er sandsynligvis ude resten af sæsonen med en knæskade, han pådrog sig i kampen mod Chelsea, mens træner Roy Hodgson også stadig må se bort fra Diomansy Kamara og Seol Ki-Hyeon.

Irske Stephen Kelly er tilbage i truppen efter en kort skadespause, og Andy Johnson vil formodentlig starte sin første kamp siden sin tilbagevenden fra en lårskade.

Hos gæsterne fra Swindon må manager Danny Wilson undvære Alex Revell, pga. hans lejeaftale fra Southend ikke giver den høje targetman tilladelse til at optræde i Cup-turneringer.

Wilson kan dog glæde sig over, at de resterende lejesvende Simon Ferry (Celtic), Ben Hutchinson (Celtic), Alan Sheehan (Leeds) og Danny Ward (Bolton) alle er til rådighed til den svære udebanekamp.

Målfarlige Charlie Austin har tidligere repræsenteret Poole Town i FA Cup’en og er derfor heller ikke spilleberettiget, hvilket er et stort tab for Town, mens Alan O’Brien sidder over med en lårskade.

En, på papiret, nem introduktion til 2010, men FA Cup’ens charme er jo, at underdogs udnytter deres chance for at tage en højprofileret skalp nu og da.

Og da Fulham tidligere har haft problemer mod modstandere fra de lavere rækker, er intet sikkert på Craven Cottage’s græsplæne denne eftermiddag!

Uanset hvad er Fulham dog kæmpefavoritter, og det ville da være ærgeligt, hvis FA Cup eventyret allerede slutter i denne tredje runde.

COYW!

Fulham:

Schwarzer, Zuberbuhler,

Hangeland, Smalling, Kelly, Hughes, Konchesky,

Baird, Etuhu, Murphy, Dempsey, Gera, Riise, Greening, Duff,

Nevland, Zamora, A Johnson

Swindon:

Swindon giver ikke yderligere informationer om deres trup på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s