Ny Kontrakt Til ‘Woy!

Come on 'Woy! Stick around a bit!

En smule forsinket dukker denne nyhed op, da jeg på det seneste ikke rigtigt har haft tiden eller overskuddet til at skrive andre artikler end kampreferater og optakter.

Ikke desto mindre skrev ‘the legend that is’ Roy Hodgson, for fem dage siden, under på en ny kontrakt med Fulham, så den løber 12 måneder frem i tiden, hvilket kan undre en smule.

Ikke at Hodgson har forlænget, for det var ganske enkelt på tide, da hans kontrakt løb ud til sommer, men at den kun blev forlænget med et år.

Nu er Roy med sine 62 år ikke nogen forårskylling i fodboldgamet, men dette er, mener jeg, ikke grunden til den korte kontrakt.

De engelske medier har det sidste år ført Roy Hodgson frem i førersædet til posten som engelsk landstræner, hvis Fabio Capello og England (som sædvanligt) skuffer ved sommerens forestående VM.

Dette har ført til en del uro i ‘fulhamske’ fankredse, og det er da dødirriterende, at de engelske medier, ligesom med Brede Hangeland i sommers, igen volder problemer for Fulham med løse rygter.

Selvfølgelig kan man ikke bebrejde Roy Hodgson for at ville overtage det engelske landshold, og han har da givet fået mere blod på tanden, efter alle engelske aviser har nævnt ham som bejler til landstrænerjobbet.  

Derfor har han formodentlig insisteret på en kortere kontrakt, formodentlig med en klausul inkluderet.

Så vi må nyde godt af Roy Hodgson i den igangværende sæson og 2010/11, for det er ikke sikkert, old ‘Woy is sticking around for long.

Alt respekt til Roy Hodgson som fuldstændig har vendt den ellers synkende skude, og forhåbentlig kan hans efterfølger fortsætte det arbejde, som den sympatiske brite har udført i sine nu to år på posten.

Men indtil videre hedder ‘coach’ Roy Hodgson, og forhåbentlig gør han det i mange år endnu!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s