Bobby Og Den Kolde Skulder

Otte uger på sidelinjen

Det er desværre blevet bekræftet i dag, at formstærke Bobby Zamora er ude i op til otte uger med en skulderskade efter at være udgået af kampen mod Stoke tirsdag aften.

Da Andy Johnson ikke er oppe i omdrejninger endnu, kan dette godt hænde at volde en smule problemer for vores håb om en Top 7 placering.

Diomansy Kamara er stadig knæskadet, og dermed er det op til altid pålidelige (se indlæg nedenfor) Erik Nevland at overtage rollen som makker til AJ.

En anden mulighed kunne være at rykke Clint Dempsey op i front, men så ville vi mangle hans arbejdsiver på kanten, hvilket efter min mening ikke er optimalt.

En helt tredje mulighed kunne være at flytte Zoltan Gera op som hængende angriber/offensiv midtbane, hvilket han har spillet en snes gange i løbet af sæsonen med stor succes.

Hvis Stefano Okakas skifte fra Roma skulle blive en realitet, kunne han også være et godt bud til angrebspladsen, da han er en fuldvoksen fætter, der i statur minder meget om Bobby Zamora.

Alt i alt ser det ikke så sort ud, som medierne gør det til, men de næste otte uger vil vise, om de ellers kompetente afløsere forstår at gribe chancen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s