Yo Okaka; Bye Bye Nevland?

Den seneste uge er Fulham blevet sat i forbindelse med Romas unge Stefano Okaka, der nok bedst huskes for at afgøre skandalekampen i Rom, hvor en hollandsk dommer bortdømte The Cottagers.

Okaka er røget i overskud efter Roma har hentet den, efter min mening, stærkt overvurderede pivskid, Luca Toni, og derfor opsøger den unge angriber gerne nye breddegrader.

Okakas agent bekræfter i dag, at Fulham er interesserede, så den udvikling vil jeg fortsat følge her på bloggen.

Hvis Okakas skifte bliver en realitet, kan det godt se sort ud for vores norske hitman, Erik Nevland.

Nevland har siden skiftet til Fulham været tredje eller fjerdevalg til angrebet, men har gennem sit sympatiske væsen og sine vitale mål spillet sig ind i Fulham fansenes hjerter.

“Tålmodighed er en dyd”, lyder det gamle ordsprog, og det må man sige, Nevland i den grad har udvist, da han trods masser af succes, har tilbragt en stor del af sit Fulham-ophold på bænken.

Med Bobby Zamoras skade mod Stoke kan Erik Nevland dog stadig have en fremtid på Craven Cottage, og Stefano Okaka aftalen er langt fra the sure thing endnu.

Jeg tror også, jeg taler på de fleste Fulham-fans vegne, når jeg siger, at Erik Nevland er ganske velkommen til at hænge ud på Motspur Parks træningsbaner lidt endnu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s