Going Up!

IFFHS

Jeg faldt over en pudsig artikel på den fremragende www.hammyend.com, der fremhæver, at vi, efter den nylige succesbølge, er hoppet op som nummer 58 på verdensranglisten for klubhold ifølge IFFHS (International Federation of Football History & Statistics).

Det viser sig, at siden artiklen er skrevet, er vi hoppet op som en ganske respektabel 33’er delt med danske FC København og spanske Villarreal.

Bag os ligger mandskaber som Juventus (39), Everton (40), Milan (42), Marseille (46), Benfica (66), Wolfsburg (66) og nyrige Manchester City (81).

Ellers er det værd at bemærke, at vores kommende modstander i Europa League, Shakhtar Donetsk, tager 4. pladsen, mens Barcelona forudsigeligt topper listen.

Listen er selvfølgelig baseret ud succes’en i de seneste par måneder, hvilket formodentlig også gør, at Twente (18), Liga Deportiva Universitaria de Quito (27) og CD Universidad de Chile Santiago (28) alle er placeret, hvor de er, i tabellen.

Jeg lever heller ikke under den illusion, at de førnævnte syv mandskaber er svagere hold end os, men det er da altid herligt at ligge foran dem baseret på nylige resultater.

Vi må nyde det, mens vi kan, og forhåbentlig kan vi avancere yderligere i den nærmeste fremtid.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s