The Giles Files!

Barnes - Et stortalent under alle skaderne

Kan nogen huske Giles Barnes, som vi, i foråret 2009, lejede i Derby?

Barnes havde tidligere imponeret i Derby med sin tekniske formåen og sin pågåenhed, så derfor så de fleste Fulham-fans lejemålet som et kup, hvilket det desværre langt fra viste sig at være.

Siden Barnes brækkede foden i sæsonen 2006/07, havde han bogstaveligt talt været skadet størstedelen af tiden, hvilket tydeligvis var gået undertegnedes og resten af Fulham-fanbasens næse forbi.

Skiftet til Fulham skulle dog være begyndelsen på et nyt kapitel for den talentfulde kantspiller, og Roy Hodgson troede så meget på den unge englænder, at Fulham fik en frikøbsklausul med i aftalen på £4 millioner.

Barnes havde dog stadig problemer med en knæskade, som havde gjort hans fodboldliv til et mareridt i halvandet år, men Fulham-fansene var dog tålmodige og glædede sig til at se den tidligere U19-landsholdsspiller i aktion.

Dette blev dog ikke aktuelt, da Barnes, i løbet af det halve år i Fulham, ikke fik et eneste minut på banen grundet skavanker, hvilket ikke helt var ambitionen med midtbanespilleren.

Det betød, at Hodgson vendte tommelfingeren nedad for Barnes, og lige siden er nedturen blevet komplet, da han blev løst fra sin kontrakt i starten af december.

På det seneste har han været til prøvetræning hos Birmingham, uden at det førte til en kontrakt, og den 21-årige kantspiller prøver nu lykken i West Bromwich.

Forhåbentlig kan den nu tidligere Derby-spiller komme tilbage på rette spor, for der er ingen tvivl om, at, under det skadesplagede legeme som omgiver fodboldspilleren Giles Barnes, er der et stortalent skjult et sted.

Fortsat held og lykke til Barnes herfra bloggen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s