Blackburn – Fulham: 2-0

Ren og skær elendighed….

Sådan kan det nye årti bedst beskrives for Fulham!

Endnu engang måtte Fulham strække våben på udebane, da de her til eftermiddag tabte 2-0 i en kamp, som Fulham i størstedelen af opgøret ellers sad solidt på.

Og ikke nok med, at Fulham måtte rejse hjem tomhændet; Roy Hodgson kunne også notere skader til både Paul Konchesky og Clint Dempsey, der begge blev ofre for Blackburns hårde spil.

Jeg må også undskylde for efterhånden at lyde som Alex Ferguson, men igen var dommerens præstation under alt kritik. Dommer Kevin Friend overså et klart straffespark til Erik Nevland i det 72. minut (hvilket kommentatorerne i høj grad er enige med mig i) og undlod flere gange at give især den hårdtspillende klodshans, Steven Reid, en advarsel. Desuden var 2-0 målet klart offside, men linjevogteren var blind som en muldvarp på trods af, det var en dødboldssituation.

Kampen blev også enden på ni kampe i træk uden sejr til Blackburn, og ud fra tidligere erfaringer virker det ofte til, at Fulham er mandskabet, der bryder en sådan stime med deres horrible udebaneform.

De første tyve minutter af dagens kamp var ikke værd at skrive hjem om, for man skal lede længe i katakomberne for at finde en mere rodet forestilling.

Blackburn havde dog overtaget i den rodede start, og efter 25 minutter fik de kampens første mål, der matchede den rodede kamp til perfectión.

Benni McCarthy brød efter nogle vævre træk igennem i Fulhams højre side og sendte et tørt hug mod Schwarzer, som var tvunget til at give hjørnespark til hjemmeholdet.

McCarthy sendte, på det efterfølgende hjørnespark, en lav bold ind i feltet, som enten Damien Duff eller Danny Murphy skulle have ekspederet væk fra farezonen, men i stedet endte bolden hos Chris Samba, der let kunne sætte et rigtigt kludemål i kassen.

Som kommentatoren udtrykte det:

“A horrible horrible goal”

Og det kunne man kun give ham ret i, for kønt var det ikke!

Fulham tog dog for alvor teten efter målet, men skarpheden var til at overse hos frontløberne på trods af Clint Dempseys fabelagtige saksespark i det 36. minut, som amerikaneren tordnede på Paul Robinsons overligger.

Sidst i første halvleg fik Dempsey en gylden chance for at udligne, da han efter fikse driblinger satte sig selv i en gunstig position, men afslutningen kunne ikke matche forarbejdet, og Robinson kunne nemt pille Clintens svage skud ned.

I pausen måtte Paul Konchesky udgå efter han var udsat for et brutalt overfald af den klodsede Steven Reid, der, selvom han begik flere grove frispark i løbet af kampen, kunne forlade banen uden et gult kort, da han blev udskiftet i anden halvleg.

Efter pauseteen gik der ikke mere end ti minutter, før Blackburn ufortjent kom på 2-0 efter, hvad der i høj grad lignede en klar offside.

En frisparksbold blev sendt ind fra venstre side, og her dukkede Ryan Nelson op, mens Fulham-spillerne desperat appellerede for offside ud mod den inkompetente linjevogter i højre side.

Fulham fortsatte dog presset, men det var tydeligt at se, at det andet mål havde gjort gæsterne en smule disillusionerede, og bortset fra hæderlige forsøg fra Zoltan Gera og en svag Andy Johnson, blev det ikke til mere på Ewood Park.

Clint Dempseys skade virker til at have dystre prognoser, og der spekuleres i, at den stærke amerikaner er ude resten af sæsonen, hvilket er en kæmpe svækkelse af Fulhams offensiv.

Ud fra mit synspunkt, skal Roy Hodgson ud og hente mindst en midtbanespiller og en offensivspiller i dette transfervindue, for i forhold til sidste sæson, har vi ikke haft samme held på skadesfronten i denne.

På nuværende tidspunkt er Simon Davies, Bobby Zamora, Clint Dempsey, Paul Konchesky, John Pantsil og Diomansy Kamara ude med skader, mens Dickson Etuhu er til African Nations Cup, hvilket langt fra er optimalt i forhold til den tynde trup, som Hodgson råder over.

Jeg spår et lidt dystert fremtidsperspektiv på kort sigt! Forhåbentlig sker der noget i de følgende uger! Lad os nu få ham Okaka hentet ind!

Kamp Stats

Blackburn Robinson 8, Chimbonda 8, Samba 9, Nelsen 9,Givet 7 (Hoilett 58), Emerton 5 (Salgado 83), Nzonzi 5,Reid 5 (Andrews 70), Olsson 6, Kalinic 6, McCarthy 8.
Bænk: Brown, Di Santo, Dunn, Rigters.

Kort: Samba.

Mål: Samba 25, Nelsen 54.

Fulham

Schwarzer 7 – En smule calamity i startfasen af kampen, men havde dog et par udmærkede redninger og kunne intet stille op ved målene.

Kelly 8 – Irerens bedste optræden i Fulham-trøjen, hvor han var langt mere synlig end back-kollegaerne i den anden side. Udviste også stor agtpågivenhed i det defensive.

Hughes 7 – På det jævne for tiden, hvor han ikke rigtigt kommer i vejen for det helt store.

Hangeland 7 – Ligner ikke sig selv efter sin skade, og skal oppe sit spil, hvis vi skal tilbage til de gamle dyder.

Konchesky 6 – Ikke sit angrebsivrige selv, og udskiftet i pausen med en skade.

(Kallio 46) 7 – Prøvede overraskende meget at gå med frem på trods af hans grænser som fodboldspiller og slap hæderligt fra sin kun fjerde kamp i Premier League.

Duff 7 – Luften er gået lidt af ballonen for Duff, der dog kom frem til mange indlæg, men skarpheden og koldblodigheden manglede i høj grad.

Baird 8 – Solid indsats in the middle of the park, og en af de bedre præstationer på en jævn kedelig Fulham dag.

Murphy 5 – Jeg er ved at miste tålmodigheden med Murphy, som gang på gang bliver rost af kommentatorerne for sit fremragende pasningsspil, men som i praksis kun rammer sin intenderede modtager en ud af syv gange.

Gera 7 – Okay arbejdsindsats af den flittige ungarer, som måske ikke havde held med det hele, men som i det mindste prøvede ihærdigt.

Johnson 5 – Stadig rusten og løb offside 300 gange!

Dempsey 8 – Klart Fulhams farligste mand endnu engang, men skarpheden manglede og udgik desværre med en potentiel alvorlig skade.

(Nevland 62) 7 – Udmærket uden at være prangende og snydt for et klart straffespark! 
Bænk: Zuberbuhler, Riise, Smalling, Greening, Dikgacoi.

Kort: Baird, Nevland, Gera.

Tilskuertal: 21,287

Dommer: Kevin Friend 03

Kamp Stats Blackburn Fulham
Mål 2 0
Boldbesiddelse 41% 59%
Forsøg 11 16
På mål 6 4
Hjørnespark 3 6
Off-sides 3 5
Redninger 4 4
Frispark 16 10
Gule kort 1 3
Røde kort 0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s