Blandede Bolsjer Til 600

Dempsey kan smile igen!

Fulham er nævnt i forbindelse med lidt af hvert i dagens overskrifter, hvoraf der er både positive og negative nyheder at spore.

Først og fremmest er det mig en glæde og informere, at Clint Dempsey formodentlig bliver klar igen inden sæsonens udløb.

Knæskaden skulle ikke være så alvorlig, som først frygtet, og Clintens VM skulle derfor ikke være i fare, hvilket også ville have været uretfærdigt oven på den fremragende sæson, som amerikaneren har glædet os med.

En prognose for, hvornår Clinten igen er til rådighed, er endnu ikke blevet offentliggjort, og jeg vil fortsat følge sagen.

Af andre nyheder på skadesfronten håber Bobby Zamora at blive klar til sidst i januar. Dette er dog ikke blevet bekræftet endnu, men den store angriber vil være en kærkommen forstærkning til en tynd angrebskæde bestående af Erik Nevland og Andy Johnson.

Andre kilder påstår dog hårdhændet, at angriberen har endnu længere udsigter, så det er svært, som blogger, at gennemskue, hvem der har ret(!)

Samme Zamora skulle eftersigende også være eftertragtet af sin tidligere klub, West Ham, som savner tyngde i front, hvor de praktisk taget kun har Carlton Cole efter Dean Ashtons ærgelige farvel til fodbolden.

Hvis West Ham skulle gøre alvor af Zamora-planerne, skal der formodentlig et anseeligt beløb til, før Roy Hodgson vil slippe den 29-årige forward.

En anden herre, som er i andre klubbers søgelys, er vores unge centrale forsvarer, Chris Smalling, som Arsene Wenger og Arsenal har set sig varm på.

Wenger lokker sine London-rivaler med et £7 millioners bud, men det er tvivlsomt, om Roy Hodgson vil være villig til at sælge klubbens eneste reelle stortalent.

Jeg finder det også absurd, hvis vi skulle skille os af med Smalling, der er vores eneste deciderede back-up til makkerparret, Hughes/Hangeland, og som helt sikkert går en stor fremtid i møde for Fulham, hvis han bliver på Craven Cottage.

Absurd er også flere af de spillere, vi er blevet sat i forbindelse med; mere præcist fedladne Mido fra Zamalek og betonklodsen Daniel Cousin, der ikke kan komme på holdet i Hull…(!)

Et mere interessant rygte er den spanske U21-landsholdsspiller Roberto Canella, der i øjeblikket er på græs i Sporting Gijon, og som tidligere er blevet rygtet til selveste Real Madrid.

Hodgson mangler i høj grad cover for Konch på venstreback-pladsen, så det vil helt klart være ideelt at hente Canella ind, men vi har eftersigende konkurrence fra Premier League-rivalerne Wigan og sikkert også et par spanske klubber.

En fyr, der ikke melder sin ankomst, er det ellers sikre lejemål, Stefano Okaka, der ifølge Hodgson ikke udviste engagement i transferen og desuden trækkes med en mindre skade!

De fleste var 100 % sikre på, at Okaka inden længe ville blive præsenteret i klubben, men sådan skulle det ikke gå, og vi er stadig på markedet efter kærkomne erstatninger midt i elendigheden, vi befinder os i.

Og som rosinen i pølseenden er vores modstander i FA Cups fjerde runde overraskende nok Accrington Stanley, der slog Gillingham 1-0 i en udsat tredje runde kamp.

Det var det for denne gang!

Stay Tuned!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s